Utakmica sezone pred fudbalerima Partizana VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica sezone pred fudbalerima Partizana VIDEO

Fudbaleri Partizana od 19.00 u norveškom gradu Moldeu protiv istoimene domaće ekipe igraju utakmicu sezone.

Izabranici trenera Sava Miloševića su sa prednošću od 2:1 iz prve utakmice odigrane u Beogradu otišli na revanš meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba srpskog tima je pred put rekao da njegov tim želi da ispravi greške iz prvog meča.



"Idemo s velikom ambicijom i željom da popravimo ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo malo zabrljali u Beogradu. Biće jako teško, ali nije ni normalno da bude lako na ovom nivou takmičenja. Biće neophodno da sve vreme držimo koncentraciju ako želimo da prođemo
", rekao je Milošević.

Za razliku od prvog meča, Milošević će na raspolaganju imati iskusnog centralnog defanzivca Bojana Ostojića, a u startnoj postavi bi trebalo da se nađe i krilni napadač Takuma Asano.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.