Uskoro još dva potpisa u Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020, 23:42

Uskoro još dva potpisa u Partizanu!

Po ukusu Sava Miloševića.

Trener Partizana Savo Milošević danas je u razgovoru sa novinarima ocenio da crno-beli imaju ''namešten'' tim za sledeću sezonu i da će eventualni dolasci zavisiti od odlazaka u slučaju da se pojavi neka milionska ponuda koja se ''ne odbija''.

Takva ponuda se očekuje za supertalentovanog Filipa Stevanovića, a ukoliko on zaista ode iz Partizana na jesen, priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ga nasledi mogao bi da dobije njegov vršnjak Denis Stojković.

On će 3. avgusta postati punoletan i u Partizanu još samo to čekaju kako bi se stekli uslovi za potpisivanje ugovora sa Stojkovićem, koji je već izvesno vreme na probi u klubu iz Humske i očigledno je uspešno odgovorio zahtevima trenera Miloševića.

Pre toga, očekuje se još jedan potpis, pošto u Partizanu nameravaju da produže ugovor sa rezervnim golmanom Nemanjom Stevanovićem, kao što je to već nedavno učinjeno sa Ostojićem i Miletićem.

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.