Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 22:30

Uskoro i deveto pojačanje -a!

Autor: Aleksandar Obrenović

četvrtak 27.07.2023.

15:45

Izvor: Sportske.net


Partizan je danas završio posao oko Mateuša Saldanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << brazilca koji je osmo pojačanje i koji igra na poziciji napadača, a crno-beli su krenuli i po desnog beka. 
Duljaj je tražio pojačanje na toj poziciji jer smatra da je potrebno još kvaliteta, a pronašao ga je u Aranđelu Stojkoviću. 
Ovaj fudbaler TSC-a je praktično pred transferom, a kako prenosi „Telegraf“, Partizan je platio otpusnu klauzulu za ovog igrača. 
Ona je iznosila 150 hiljada evra, pa se TSC nije pitao. 
Stojković je veoma iskusan fudbaler, ima 28 godina, a čitavu svoju karijeru je u Srbiji. Već je bio član Teleoptika, kasnije je igrao za BSK Borču, OFK Beograd, Spartak iz Subotice, Vojvodinu i na kraju TSC.
Sa Vojvodinom ima osvojen i Kup Srbije. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.