Urošević: Partizan zaslužuje pobede

Izvor: B92, 18.Avg.2022, 23:26

Urošević: Partizan zaslužuje pobede

Kapiten Partizana Slobodan Urošević obratio se novinarima posle ubedljive pobede protiv Hamruna.

Fudbaleri Partizana savladali su Hamrun rezultatom 4:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Kapiten Partizana je istakao i da ovo uopšte nije bila laka utakmica.

"Rezultat bi rekao da je bila lakša utakmica, ali nije, svi znaju koliko smo napora uložili u ovo, mislim da posle nekog vremena, posle neke lošije igre, da smo konačno otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro utakmicu i krenuli dobro. Imali smo na trenutke neke padove i taj gol posle prekida, moraćemo da poradimo na tome ako hoćemo da budemo pravi, moramo da držimo koncentraciju svih 90 minuta", rekao je Urošević.

Istakao je i da Partizan zaslužuje pobede.

"Uvek ima prosotra za napredak, mi nismo još na željenom nivou na kom bi trebali da budemo. Nadam se da je ovo prva od onih utakmica koje ćemo krenuti i završiti dobro i da ćemo pružiti navijačima i svima ono što zaslužuju da gledaju i ono što Partizan zaslužuje kao klub, a to su pobede", kaže kapiten Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.