Urošević: Išli smo na pobedu, naše šanse bile su zrelije

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 20:53

Urošević: Išli smo na pobedu, naše šanse bile su zrelije

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su u 170. večitom derbiju 0:0.

Bilo je prilika na obe strane, ali se mreže nisu zatresle.

Kapiten Partizana Slobodan Urošević je posle meča dao ocenu derbija.

"Ne možemo da budemo zadovoljni. Hteli smo pobedu. Bilo je šansi na obe strane, naše su bile za nijansu zrelije. Gol je izostao, neobičan ambijent, nedostajali su. Opet, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne možemo da budemo zadvoljni posebno zbog stanja na tabeli. Išli smo na pobedu, nismo uspeli. Čestitam svima na fer igri, nije bilo da kažem tako nekih smicalica, idemo dalje", rekao je za Arenasport.

Kapitena crno-belih pitali su i kako ići dalje?

"Svako ko prati Partizan zna da je ovo najteži period. Teret postoji i ne možemo da pobegnemo od toga. Tu smo gde smo, neki su više navikli da se nose sa teretom, a ovaj je najveći. Moramo da izađemo iz ovoga. Ostalo je još par kola, na kraju, kad se podvuče crta, mora svako da zna da je dao sve od sebe, pa ćemo videti šta dalje", zaključio je Urošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.