Uroš Marović novi predsednik Skupštine VK Partizan

Izvor: Beta, 08.Jul.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Marović novi predsednik Skupštine VK Partizan

BEOGRAD, 8. jula 2010. (Beta) - Bivši vaterpolista Uroš Marović izabran je u četvrtak za predsednika Skupštine vaterpolo kluba Partizan.

Marović je bio jedini kandidat i na toj funkciji zamenio je trenera crno-belih Igora Milanovića, koji je bio predsednik Skupštine kluba prethodne četiri godine.

Proslavljeni reprezentativac Marović je posle imenovanja na sednici Skupštine zahvalio članovima na poverenju, izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima Partizana ove sezone, ali i zatražio pomoć za trofejni srpski klub.


Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uroš Marović novi predsednik Skupštine VK Partizan

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jul.2010

BEOGRAD, 8. jula 2010. (Beta) - Bivši vaterpolista Uroš Marović izabran je u četvrtak za predsednika Skupštine vaterpolo kluba Partizan. Marović je bio jedini kandidat i na toj funkciji zamenio je trenera crno-belih Igora Milanovića, koji je bio predsednik Skupštine kluba prethodne četiri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Partizan izabrao Marovića

Izvor: Sportal.rs, 08.Jul.2010

Vaterpolo klub Partizan Rajfaj postavio je bivšeg igrača svog kluba na čelo Skupštine najuspešnijeg srpskog tima.Uroš Marović, koji je bio jedini kandidat, na toj funkciji je zamenio trenera  "crno-belih"  Igora Milanovića, koji je bio predsednik Skupštine kluba prethodne četiri godine.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.