Upoznajte Umara Sadika, Partizanovog golgetera

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Umara Sadika, Partizanovog golgetera

Umar Sadik postigao je dva pogotka u pobedi Partizana protiv Astane (2:1), čime je, posle nešto lošijeg početka u crno-belom dresu, postao jedan od miljenika navijača.
Umar Sadik je napadač rođen 1997. godine u Nigeriji, a u Partizanu je na jednogodišnjoj pozajmici iz italijanske Rome.

Partizan je za jednogodišnju saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << platio 100.000 evra, uz opciju da otkupi Sadikov ugovor za 1,6 miliona evropskih novčanica.
Sadik je zvanično postao Romin igrač leta 2016. godine pošto je odradio jednogodišnju pozajmicu iz Specije, koja je na momku iz Kadune zaradila 2.000.000 evra.
Od tada Sadik je na bio na pozajmicama u Bolonji, Torinu, NAK Bredi i Glazgov Rendžersu, a polusezonu pre dolaska u Partizan proveo je u Peruđi gde je na 18 utakmica postigao tri gola.
U video-prilogu možete videti šta je Sadik rekao o sebi po dolasku u redove Partizana.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.