Umro bivši potpredsednik Partizana

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro bivši potpredsednik Partizana

Bivši potpredsednik fudbalskog Partizan i član Upravnog odbora Mirko Vučurević umro je u 83. godini posle duže i teške bolesti, saopštili su danas crno-beli.

Vučurević je bio poznati biznismen, vlasnik fabrike satova Nivada, funkcioner u FSS a za života je u Banatskom Dvoru napravio crkvu, školu, puteve.

Od lokalnog kluba Budućnost iz Banatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dvora stvorio je prvoligaša, a 2004. klub je igrao u finalu Kupa Srbije, gde je izgubio od Crvene zvezde sa 0:1.

U sezoni 2004/2005. u drugom kolu kvalifikacija za Kup Uefa, Budućnost je eliminisana posle gola u gostima od Maribora (1:2, 1:0).

Tokom sezone 2005/2006. klub se spojio sa Školom fudbala Proleter iz Zrenjanina od kojih je nastao Banat. Brigu o klubu kasnije je preuzela Mirkova ćerka Vukica.

Mirko Vučurević biće sahranjen u četvrtak u Banatskom Dvoru.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.