Ulaznice za utakmicu Partizana i Bešiktaša od danas u prodaji

Izvor: Beta, 17.Avg.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za utakmicu Partizana i Bešiktaša od danas u prodaji

Ulaznice za utakmicu baraža za Ligu Evropa izmedju fudbalera Partizana i Bešiktaša prodaju se danas od podneva, saopštio je beogradski klub.Prvu utakmicu baraža za Ligu Evropa Partizan i Bešiktaš igraju u četvrtak od 20.30 u Beogradu.Ulaznice će se od danas prodavati posredstvom Tiketlajna, prodajno mesto na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 1, na prodajnom mestu u tržnom centru Stadion, kao i putem sajta www.ticketline.rs.Karta za južnu i severnu tribinu košta 700 dinara, za bočne delove istoka i zapada 1.000, dok za centralne delove tih tribina treba izdvojiti 1.500 dinara. Mesto u loži košta 5.000 dinara. Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počeće u ponedeljak od 10 do 18 časova. Prodaja na dan utakmice odvijaće se samo na blagajnama stadiona Partizana od 10 časova pa do početka utakmice.Sezonske ulaznice važe za utakmicu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Karte za Bešiktaš već u prodaji!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2018

Ulaznice za utakmicu baraža za Ligu Evropa između fudbalera Partizana i Bešiktaša prodaju se danas od podneva, saopštio je beogradski klub...Prvu utakmicu baraža za Ligu Evropa Partizan i Bešiktaš igraju u četvrtak od 20.30 u Beogradu...Ulaznice će se od danas prodavati posredstvom Tiketlajna,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.