Uhapšeni napadači na navijače Partizana

Izvor: RTS, 20.Avg.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači na navijače Partizana

Uhapšena petorica mladića pod sumnjom da su napali navijače Partizana, koji su se u noći između srede i četvrtka, vraćali iz Beograda.

Policijska uprava u Kragujevcu saopštila je da su uhapšena petorica napadača na navijače Partizana koji su se u noći između srede i četvrtka vraćali iz Beograda, sa utakmice crno-belih i Anderlehta.

Prema navodima policije, zbog sumnje da su izvršili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << krivično delo nasilničkog ponašanja, uhapšeni su i sprovedeni uz krivičnu prijavu istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu, Nemanja Ž. (22), Petar J.(21), Bogdan A.(19) iz Topole, Nikola G. (21) iz Aranđelovca, dok se Miodrag G.(19) iz Aranđelovca sam javio istražnom sudiji.

Policija traga za jednim napadačem iz Mladenovca.

Policija sumnja da je ta šestorka u Topoli tokom noći sačekala i kamenovala kombi trsteničkih registarskih oznaka sa 14 navijača iz Kraljeva i obližnje Zaklopače.

Pošto je kamenom razbijeno prednje vetrobransko staklo, kombi se zaustavio, a napadači su pritrčali, udarali vozilo metalnom palicom i pokušali da među putnike ubace baklju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšen zbog prevare

Izvor: Blic, 20.Avg.2010

Policija u Vranju uhapsila je Branislava N. (1971), zbog sumnje da je tokom jula i avgusta prevario osam sugrađana, uzevši od njih novac za ogrevno drvo, koje nije isporučio, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu. ..On je, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara u produženom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.