Uhapšena trojica iz Prvog partizana iz Užica i jedan stranac zbog prodaje projekata

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena trojica iz 'Prvog partizana' iz Užica i jedan stranac zbog prodaje projekata

Trojica iz fabrike "Prvi partizan" iz Užica, ;osumnjičena za prodaju projekata i dokumenata o proizvodnji ;oružja i municije, uhapšena su, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS).

Uhapšeni su bivši inženjer u "Prvom partizanu" B.G. iz Užica, konstruktor u Pogonu za alate i mašine u "Prvom partizanu" N.I. iz Požege i projektant mašina M.M. iz Užica.

Četvrti uhapšeni, državljanin Severne Makedonije, vlasnik je "Ars grupe" iz Skoplja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu za zloupotrebu položaja odgovornog lica i davanje mita, radi saslušanja, biti privedeni nadležnom tužiocu.

Hapšenja su po nalogu Višeg javnog tužilaštva izveli MUP Srbije, Bezbednosno-informativna agencija (BIA) i Vojnobezbednosna agencija (VBA), saopštilo je to tužilaštvo, a preneo je RTS.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni radnici "Prvog partizana" i državljanin Severne Makedonije

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019

Državljanin Severne Makedonije, bivši inženjer "Prvog partizana" i dvojica radnika uhapšeni su zbog sumnje na zloupotrebu i primanje mita. Sumnja se da su prodali dokumenta "Prvog partizana" koja se odnose na proizvodnju oružja i municije...Hapšenja su po nalogu Višeg javnog tužilaštva izveli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.