Uhapšen vođa navijača Partizana

Izvor: B92, 22.Maj.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vođa navijača "Partizana"

Beograd -- Vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković.

Za Radisaljevićem je, podsetimo, raspisana potraga zbog incidenta koji se desio na stadionu kada su navijači Partizana skandirali autorki "Insajdera".

Uz skandiranje, "otrovna si kao zmija proći ćes k'o Ćuruvija", navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su šutirali i proboli plastičnu lutku koja je predstavljala Stankovićevu.

Policija je uhapsila Radisavljevića posle konsultacija sa Javnim tužilaštvom.

"Uz prethodne konsultacije sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, lišen je slobode Miloš Radisavljević (1983), jedan od vođa navijača "Partizana", grupa "Alkatraz" zbog postojanja osnovane sumnje da je 16. decembra 2009. godine izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138. stav 3, na štetu novinarke B92 Brankice Stanković", kaže za B92 načelnik odeljenja za javni red i mir policijske uprave Beograd Milan Stanić.

Radisavljević je 8. maja viđen na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde, koja se igrala na stadionu Partizana.

Direktor policije Milorad Veljović tada je rekao da je i policija videla Radisavljevića na stadionu, ali da nije imala osnov da ga hapsi, zbog, kako je objasnio, pravnog vakuma.

Veljović je danas za B92 rekao da je posle jučerašnjeg sastanka sa republičkim tužiocem Miljkom Radisavljevićem, na kojem je dogovoren novi vid borbe protiv nasilja na stadionima, doneta odluka o hapšenju Miloša Radisavljevića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vođa navijača Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2010

Jedan od vođa navijača Partizana, Miloš Radisavljević Kimi, za kojim je u decembru 2009. godine raspisana policijska potraga, uhapšen je na Novom Beogradu...Za Radisaljevićem je raspisana potraga zbog incidenta koji se desio na stadionu kada su navijači Partizana skandirali autorki "Insajdera"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uhapšen vođa navijča "Partizana"

Izvor: RTS, 22.Maj.2010

Policija uhapsila jednog od vođa navijača Partizana zbog pretnji novinarki televizije B92 Brankici Stanković. Miloš Radisavljević "Kimi", lider navijačke grupe "Alkatraz", uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti te novinarke. ..Jedan od vođa Partizanovih navijača i lider navijačke grupe "Alkatraz" Miloš...

Nastavak na RTS...

Uhapšen vođa navijača Partizana

Izvor: Blic, 22.Maj.2010

Vođa navijača Partizana, Miloš Radisavljević Kimi, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković. ..Policija je uhapsila Radisavljevića (1983) posle konsultacija sa Javnim tužilaštvom. Njemu je određeno policijsko zadržavanje...

Nastavak na Blic...

Uhapšen jedan od vođa navijača Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2010

BEOGRAD - Pripadnici policije su, u dogovoru sa tužilaštvom, uhapsili u Novom Beogradu jednog od vođa navijača Partizana - Miloša Radisavljevića Kimija, potvrdio je danas Tanjugu direktor policije Milorad Veljović...On je podsetio da je za Radisavljevićem krajem prošle godine raspisana policijska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšen vođa navijača Partizana

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Maj.2010

Vođa navijača Partizana, Miloš Radisavljević Kimi, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti Brankice Stanković, prenosi B92. Za Radisaljevićem je, podsetimo, raspisana potraga zbog incidenta koji se desio na stadionu kada su navijači Partizana skandirali...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.