Uhapšen napadač na Predraga Danilovića

Izvor: Mondo, 02.Jun.2013, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen napadač na Predraga Danilovića

Interventne patrole beogradske policije uhapsile su Branka Filipovića Fidu osumnjičenog za napad na slavnog bivšeg košarkaša i predsednika KK Partizan Predraga Danilovića.

Predrag Danilović, MN Press

Policija je danas na Novom Beogradu uhapsila Branka Filipovića koji je 18. maja u svojoj kafani "Kafanica" na Košutnjaku nožem povredio bivšeg košarkaša Predraga Danilovića.

"Filipović je lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do 48 sati", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Po isteku policijskog zadržavanja Filipović će biti priveden nadležnom istražnom sudiji, navode u MUP-u.

Beogradski mediji prethodno su javili da je Filipović je uhapšen u belom vozilu marke VW Cady na izlaznoj rampi mosta "Gazela" ka Bulevaru vojvode Mišića

Filipovića su, kako piše "Blic", priveli pripadnici policije koji su obavljali redovnu kontrolu. Zaustavljen je u automobilu u kome nije bio sam, a njegov saputnik je takođe priveden.

Za Filipovićem je raspisana poternica zbog napada nožem na bivšeg košarkaša i aktuelnog predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, koji je tom prilikom zadobio teske telesne povrede.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Fido osumnjičen za napad na Predraga Danilovića

Izvor: Kurir, 02.Jun.2013

Branka Filipovića Fida, vlasnika „Kafanice“, policija presrela na Gazeli dok je vozeći „WV kedi“ išao u pravcu Čukarice..BEOGRAD - Fido kod sebe nije imao oružje i nije se opirao hapšenju!..Branko Filipović Fido, vlasnik restorana „Kafanica“ koji je 18. maja nožem izbo Predraga Danilovića,...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen napadač na Danilovića

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2013

Interventne patrole beogradske policije uhapsile su Branka Filipovića Fidu osumnjičenog za napad na bivšeg košarkaša i predsednika KK Partizan Predraga Danilovića.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen napadač na Danilovića

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2013

BEOGRADSKA policija u nedelju je uhapsila Branka Filipovića Fida osumnjičenog da je pre dve nedelje nožem ranio našeg proslavljenog košarkaša i predsednika KK Partizan, Predraga Sašu Danilovića. On je zaustavljen u belom automobilu "folskvagen kedi" na izlaznoj rampi mosta "Gazela" ka Bulevaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.