Udovičić veliko pojačanje Mladosti

Izvor: Beta, 17.Sep.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić veliko pojačanje Mladosti

ZAGREB, 17. Septembra 2010. (Beta) - Svi hrvatski mediji donose vest o dolasku kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića u Mladost, ističući da je on nakon dve decenije prvi igrač iz Srbije u tom zagrebačkom klubu.

Pod naslovom "Udovičić odbio Partizan i došao u Mladost", Jutarnji list piše da su pregovori izmedu zagrebačkog kluba i jednog od najboljih svetskih vaterpolista držani u tajnosti, a da je on pregovarao i s beogradskim Partizanom.

List navodi da je tajanstvenost razumljiva budući da je reč o jednom od najboljih svetskih igrača, a takvi sportisti, zvezde planetarnog sjaja i uspeha, njihovi prelasci, dolasci, potpisi ugovora nužno povlače dozu tajanstvenosti, napetog iščekivanja i parafiranja ugovora "u pet do 12".

Dnevnik ocenjuje da dovodjenjem Udovičića Mladost pokazuje veličinu i ugled kluba, budući da i u teškim finansijskim vremenima i kada nema trofeja duže vremena privlači najbolje igrače sveta. List podseća da je u Mladosti igrao i jedan od najboljih svetskih vaterpolista Igor Milanović, takodje iz Beograda i Partizana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić veliko pojačanje Mladosti

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2010

ZAGREB, 17. Septembra 2010. (Beta) - Svi hrvatski mediji donose vest o dolasku kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića u Mladost, ističući da je on nakon dve decenije prvi igrač iz Srbije u tom zagrebačkom klubu. Pod naslovom "Udovičić odbio Partizan i došao u Mladost", Jutarnji...

Nastavak na NaDlanu.com...

UDOVIČIĆ - VELIKO POJAČANJE ZA "ŽAPCE"

Izvor: Kurir, 17.Sep.2010

ZAGREB - Svi hrvatski mediji danas donose vest o dolasku kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića u Mladost, ističući da je on nakon dve decenije prvi igrač iz Srbije u tom zagrebačkom klubu...Pod naslovom "Udovičić odbio Partizan i došao u Mladost", Jutranji list piše da su...

Nastavak na Kurir...

Hrvati slave dolazak Vanje Udovičića

Izvor: Glas javnosti, 18.Sep.2010, 07:22

ZAGREB - Svi hrvatski mediji danas donose vest o dolasku kapitena vaterpolo reprezentacije Srbije Vanje Udovičića u Mladost, ističući da je on nakon dve decenije prvi igrač iz Srbije u tom zagrebačkom klubu.Pod naslovom "Udovičić odbio Partizan i došao u Mladost", Jutranji list piše da su pregovori...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.