Ubedljiva pobeda Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2010, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda Partizana

Vaterpolisti Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Ujpešta rezultatom 18:6 (6:0, 3:2, 3:3, 6:1) u meču Evrointer lige.

U susretu u kojem se pitanje pobednika nijednog trenutka nije postavljalo Partizan je otvorio vođstvom od 6:0. U drugom i trećem delu nešto opuštenijom igrom Ujpešt je uspeo da koliko-toliko spase čast, dok je Partizan u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poslednjoj deonici još jednom demonstrirao veliku nadmoć nad protivnikom.

Trener "crno-belih" Igor Milanović iskoristio je meč sa "fenjerašem" regionalnog takmičenja kako bi šansu ukazao petorici juniora, koji trenutno nastupaju za filijalu Partizana, Student.

Najefikasniji u timu sa Banjice bio je Marko Ćuk sa četiri gola, dok je Stefan Mitrović postugao tri. Po dva gola postigli su Prlainović, Šaponjić i Radović, dok su se po jednom upisali Rađen, Mirković, Popović, Korolija i Avramović.

Partizan je ubedljivi lider Evrointer lige sa svih 11 pobeda, dok je Ujpešt na poslednjem mestu bez ijednog boda. Mađari su doživeli svih 12 poraza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.