Ubedljiv poraz odbojkaša Vojvodine od Partizana

Izvor: Radio 021, 05.Okt.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz odbojkaša Vojvodine od Partizana

Odbojkaši Vojvodine poraženi su na domaćem terenu od Partizana sa 3:0 u setovima, u drugom kolu Superlige Srbije.

Aktuelnog šampiona ubedljivo je savladao povratnik u najviši rang srpske odbojke, tim kojeg je upravo sadašnji trener "crveno-belih" Duško Nikolić uveo u Superligu.

Kujundžić, Mehić, Vučićević i ostatak ekipe nisu imali rešenje za Beograđane, pa je domaća publika posle ovosezonske premijere na Spensu kući otišla prilično razočarana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Partizan je dobro ušao u meč, "crno-beli" su bili razigrani, ali je domaćin uspevao da pruži otpor, koji su, ipak, gosti slomili i odmah na startu uzeli set rezultatom 25:22. U drugom setu Partizan je bio još ubedljiviji, s vetrom u leđa koji su dobili u prvom setu, relativno lako su došli do osvajanja i drugog seta, ovog puta rezultatom 25:20.

Novosađani su imali dobre šanse da uzmu treći set, čije bi osvajanje možda dovelo i do preokreta u meču. Ipak, izabranici Duška Nikolića najpre nisu iskoristili prednost od 20:17 koju su imali, što je omogućilo Beograđanima da se vrate u set, a potom i da povedu. Voša je u samom finišu izjednačila na 23:23, ali to, po svemu sudeći, nije stvorilo pritisak gostima, koji su veoma smireno odigrali poslednja dva poena i priveli meč kraju.

Vojvodina posle dva kola ima jednu pobedu i jedan poraz, što je trenutno smesta na 6. mesto na tabeli. Ta pozicija će verovatno biti promenjena po završetku drugog kola Superlige, pošto veći deo utakmica tek treba da se odigra.

U ostalim utakmicama sastaju se: Subotica - Radnički, Valjevo - Spartak Ljig, Jedinstvo - Crvena zvezda.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.