UŽIVO: Vojvodina - Partizan 0:1, Ostojić! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Vojvodina - Partizan 0:1, Ostojić! (VIDEO)

Pratite na portalu MOZZART Sport derbi meč petog kola Superlige Srbije

UŽIVO KLAĐENJE

VOJVODINA - PARTIZAN 0:1 (0:0)

/Ostojić 89/


Stadion Karađorđe

Sudija: Milorad Mažić

VOJVODINA: Rockov - Lakićević, Planić, Da Silva, Bureković - Vukasović - Subotić, Jovančić, Mesarović (od 77. Mihajlović), Bempah - Malbašić (od 87. Antić). Rezerve: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Filipović, Zličić, Antić, Mihajlović, Živković, Veselinović, Nešković. Trener: Nenad Vanić.

PARTIZAN: Jovičić – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić – Radin, Jevtović – Janković (od 85. Đuričković), Suma (od 79. Ilić), Pantić (od 59. Jovanović) – Tavamba. Rezerve: Kljajić, Ćirković, Munir, Marjanović, Ilić, Đuričković, Jovanović. Trener: Miroslav Đukić.

KRAJ UTAKMICE

90+3 minut - Prilika za Vojvodinu, posle kornera sa leve strane, ali je Bempah šutirao snažno iznad prečke sa 15-ak metara

90+2 minut - Radin je propustio priliku da završi utakmicu! Sjajna šansa posle kontranapada, ali šut ide nebu pod oblake.

89. minut - 0:1! GOOOL vodi Partizana, a strelac je Ostojić! Pogodio je glavom posle kornera sa desne strane. Centrirao rezervista Đuričković.



84. minut - Ponovo odbrana Partizana mora da reaguje, tačnije Nemanja R. Miletić ispred Malbašića čiji šut je izblokirao.

81. minut - Šansa za Vojvodinu, ali je Ostojić u poslednjem trenutku izblokirao udarac Mihajlovića i lopta je otišla u korner.

80. minut - U igru je ušao i Saša Ilić koji je zamenio Sumu. A nedugo zatim Marko Jevtović dobija žuti karton.

76. minut - Kakva prilika za crno-bele! Renan je sa gol linije skinuo loptu posle udarca glavom mladog Đorđa Jovanovića.

75. minut - Opasan sudar Jevtovića i Subotića na sredini terena. Obojica su povređeni i sudija Mažić je pozvao lekarske ekipe da uđu u teren. Posle par minuta nastavljena je utakmica.

72. minut - Uzbuđenje i pred golom Partizana. Posle kontranapada šutirao je Subotić snažno sa 15-ak metara, ali tik pored stative.

68. minut - Nova prilika iz slobodnjaka za crno-bele. Po sredini sa 18 metara, opet Suma i opet Rockov u korner!

65. minut - Opasna šansa za Partizan, probao je Sumu sa roglja kaznenog prostora iz slobodnog udarca, ali Rockov paradom izbija u korner. U nastavku je šansu imao i Ostojić.

63. minut - Vojvodina sve češće i opasnije ide ka golu gostiju. Pokušao je i brazilski štoper Renan sa 20-ak metara, ali je Jovičić bio na mestu.

60. minut - Evo i jednog ozbiljnog napada Partizana. Šutirao je Suma sa nekih 18 metara, ali je lopta prošla pored leve stative gola Rockova.

57. minut - U dva navrata je lopta zujala kroz peterac Partizana, ali igrači Vojvodine su kasnili, u pitanju su bile stotinke. Vojvodina za sada konkretnija i agresivnija u ovom delu utakmice.

53. minut - Prva prilika za Beograđane u drugom poluvremenu, ali Marko Janković se nije najbolje snašao na petercu.

51. minut - Došlo je do manjeg incidenta između navijača dva tima na zapadnoj tribini, ali na vreme je intervenisala Žandermerija.

49. minut - Vojvodina je nešto agresivnije ušla u drugo poluvreme, pritiskaju napadači domaćina zadnju liniju crno-belih, a istovremeno dobro pokrivaju prostor

- Počelo je drugo poluvreme

Na ovu utakmicu možete se kladiti i UŽIVO:

Partizan daje sledeći gol - kvota 2,05

Vojvodina daje sledeći gol - kvota 3,40

Partizan pobeđuje - kvota 2,30

Vojvodina pobeđje - kvota 4,65


POLUVREME: Vojvodina - Partizan 0:0. Malo bolji bili su crno-beli, imali su tri prilike, dvaput je pretio Tavamba, jednom Suma, ali je najzapaženji akter dosadašnjeg dela meča, Emil Rockov ukrotio sve udatrce. Vojvodina ništa nije uradila u napadu, ali se posle pritiska gostiju stabilizovala i čuva početni rezultat.



45. minut: Igraće se dva minuta nadoknade vremena.

43. minut: Centaršut Vulićevića je samouvereno pokupio najbolji pojedinac meča dosad, Emil Rockov.

Vojvodina je uspela da smiri napade Partizana i "otera" Tavambu daleko od kaznenog prostora. Na suprotnoj strani, bez opasnosti po Jovičića.

Daleo mirniji tempo nego u prethodnih 15 minuta. Nema šansi, kamoli lepog fudbala.

29. minut: Brza razmena pasova igrača Partizana: Pantić za Miletića, levi bek je centrirao na opeterac, a ispred Sume intervenisao Vošin štoper Renan da Sila.

25. minut: Budi se Vojvodina. Posle intervencija dvojice Miletića, najpre beka, pa štopera, Novosađani su uspeli da organizuju akciju preko desne strane, na njenom koncu pucao je Subotić, lopta okrznula Ostojića na putu ka golu, ali je Jovičić bio dovoljno spretan da je uhvati.

Posle 20-ak minuta igre Partizan izgleda daleko bolje na terenu, ima loptu, stvara šanse, konkretniji je, ali mu nedostaje realizacija. Vojvodina nije pripretila ozbiljno nijednom.

15. minut: A posle kornera još jedna dobra situacija za Tavambu, ovoga puta Kamerunac tuče glavom, međutim, najzapaženiji igrač utakmice Emil Rockov brani treći put.



15. minut: Sve više stiska Partizan. Šansu je imao Leandre Tavamba, lucidno je pokušao sa ivice kaznenog prostora, ali je Rockov odbio loptu u korner.

11. minut: Evo prilike! Suma je iskoristio činjenicu da je odbrana Vojvodine na trenutak zaspala, sam je sebi stvorio šansu, pucao sa ivice kaznenog prostora, ali je Emil Rockov sjajno intervenisao i izbacio loptu u korner.



10. minut: Prilično oprezna igra na obe strane, bez šansi zasad.

7. minut: Opalio je Dušan Jovančić sa 30-ak metara, međutim, lopta je otišla daleko iznad prečke.

2. minut: Prvo uzbuđenje na utakmici, Malbašić je prošao po levoj strani, pokušao da centrira, lak je to posao za Marka Jovičića.

- Počela je utakmica

- Minut ćutanja pre početka za bivšeg fudbalera Vojvodine Miroslava Ćurčića 

- Stadion Karađorđe nije ispunjen do poslednjeg mesta.

Kao što smo jutros i najavili u odvojenom tekstu, ovo su formacije za večerašnji derbi:

Vojvodina:

Partizan:

Prvi veći derbi srpskog fudbala, sudeći prema tradiciji, učinku iz minule, a i početka ove sezone, na programu je u nedelju u Novom Sadu. Vojvodina, uzdugnuta posle eliminacije iz Evrope dočekuje Partizan, u njegovoj poslednjoj proveri pred prvi duel plej-ofa s Videotonom.

Biće to prilika da Lale potvrde kako je ispadanje od Ružomberoka slučajnost jer su kasnije ostvarili četiri prvenstvena trijumfa i to bez primljenog gola. U nadoknadi vremena na premijeri su tukli Čukarički (1:0), na gostovanju u Surdulici bili ubedljivi protiv Radnika (4:0), da bi Filip Malbašić dobru formu s početka sezone (pet golova) začinio trijumfalnim pogotkom za slom Bačke (1:0), a u vanrednom kolu tukla Borac u Čačku (2:0) .

MOZZART kvote Vojvodina - Partizan 1 (3,60), X (3,15), 2 (2,05)

Duel s Partizanom je, ipak, druga dimenzija i prvi veliki ispit za Nenada Vanića koji je preuzeo ekipu u nevreme, između dva okršaja sa Slovacima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, posle ostavke Radoslava Bataka.

Partizan nema takvu vrstu potresa, ali ima rezultatski kiks u minuloj rundi. Sezonu je počeo očekivanom eliminacijom Budućnosti (2:0, 0:0), isto tako očekivano ispao od Olimpijakosa (1:3, 2:2), a u prvenstvu zabeležio tri sugurne pobede, pre nego što je u sredu neočekivano ostao bez sva tri boda u duelu sa Voždovcem (1:3).

Međusobne susrete Vojvodine i Partizana karakteriše mali broj golova, pa se na Karađorđu može očekivati tvrd meč. Pogotovo ako se zna da su prošle sezone igrali pet puta i da je posle 3:1 u Beogradu svaki od naredna četiri susreta završen u opsegu 0-1 gola. U prvenstvu i u kupu u Novom Sadu bilo 0:0, dok su crno-beli u Humskoj 1 oba puta slavili po 1:0.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizanov novi tata spasao ekipu protiv Vojvodine! (VIDEO)

Izvor: Press, 13.Avg.2017

Crno-beli uspeli da upišu pobedu u derbiju u Novom Sadu. . Foto: A. Nalbantijan. Partizan se izvukao na "Karađorđu".. Srpski šampion je u samom finišu utakmice 5. kola Superlige sa Vojvodinom uspeo da izbegne da i drugu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.