UŽIVO: Srbija - Danska (20.45)! Lazović ponovo ispred Mitrovića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Danska (20.45)! Lazović ponovo ispred Mitrovića

Pred "orlovima" je sudbonosni meč. Na stadionu u Humskoj ulici Srbiji na megdan izlazi selekcija Danske. Ulog, ostanak u trci za plasman na EP u Francuskoj 2016. godine. Utakmica se zbog kazne UEFA za incidente u meču sa Albanijom igra pred praznim tribinama, što može da predstavlja mač sa dve oštrice. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja sa stadiona Partizana.

Standardni prvotimac "orlova": Zoran Tošić

 

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Srbije Dik Advokat ostao je dosledan u svojim zamislima. I pored toga što Aleksandar Mitrović igra u velikoj formi, napadač Anderlehta će meč protiv Danske početi na klupi za rezerve.

 

SASTAVI TIMOVA:

SRBIJA: Stojković, D. Tošić, S. Mitrović, Biševac, Ivanović, Gudelj, Matić, Tadić, Đuričić, Z. Tošić, Lazović.

DANSKA: Šmajhel, Ankersen, Kjaer, Boilesen, Kvist, Kron Deli, ErikSen, Bentner, Bjeland, Kalenberg, Vibe.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Srbija - Danska 0:0 (4. minut)! Lazović ponovo ispred Mitrovića

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2014

Pred "orlovima" je sudbonosni meč. Na stadionu u Humskoj ulici Srbiji na megdan izlazi selekcija Danske. Ulog, ostanak u trci za plasman na EP u Francuskoj 2016. godine. Utakmica se zbog kazne UEFA za incidente u meču sa Albanijom igra pred praznim tribinama, što može da predstavlja mač sa dve oštrice....

Nastavak na Vesti-online.com...

Danci ponizili Srbiju u Beogradu

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Nov.2014

Reprezentacija Srbije ponovo je razočarala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016, pošto je poražena u Beogradu od Danske poslije preokreta – 3:1 (0:1). Srbija je sjajno otvorila meč pred praznim tribinama stadiona Partizana, jer je Zoran Tošić već u četvrtom minutu donio prednost "orlovima". Međutim,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.