SLABA IGRA, JOŠ LOŠIJI REZULTAT: Partizan PORAŽEN u Azerbejdžanu od Sabaha

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:05

SLABA IGRA, JOŠ LOŠIJI REZULTAT: Partizan PORAŽEN u Azerbejdžanu od Sabaha

Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Fudbaleri Partizana su vrlo neuspešno započeli ovosezonsku evropsku odiseju. Izabranici Igora Duljaja su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija u Azerbejdžanu izgubili sa 2:0 od Sabaha i jasno je da su šanse male za prolaz, pogotovo ako se uzme u obzir vrlo slaba igra Partizana.

U prvom poluvremenu domaćin je imao inicijativu, pokazali su se kao bolji rival, ali na kraju se na odmor otišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bez golova, što se može reći i da je dobro za izabranike Igora Duljaja.

TREĆE KOLO KVALIFIKACIJA ZA LIGU KONFERENCIJA

Sabah - Partizan 2:0 (0:0)

Strelci: Letić 70, Isaev 74.

Stadion: Bank Respublika Arena - Masazir

Sudija: Giorgi Kruašvili (Gruzija)

Sabah: Imanov – Serdijev, Hadhudi, Čakla, Letić – Kristijan, Isaev, Til – Margarita, Nuriev (od 82. Mutalimov), Ape (od 58. Volkovi).

Partizan: Jovanović – Filipović (od 66. Stojković), Ilić, Marković, Antić – Belić (od 66. Šćekić), Kanute (od 66. Pantić) – Severina, Kalulu (od 55. Natho), Menig – Saldanja.

Nastavili su domaći da dominiraju u igri, ali do penala u 69. minutu su se crno-beli držali. Jovanovič je tada odbranio udarac sa 11 metara i ,mnogi su pomislili da će to podići Partizan, ali desilo se upravo suprutno. Za samo pet minuta dva puta je kapitalirao maestralni Jovanović.

Prvo je Bojan Letić matira golmana crno-belih, a ubrzo je to ponovio i Aleksej Isaev.

Inače, Sabah osnovan je u septembru 2017. godine i već u prvoj sezoni izborio je plasman u elitni rang, iako je debitantski nastup u drugoj ligi završio na petoj poziciji. Sva četiri bolje plasirana tima nisu obezbedili licence za najviši fudbalski rang, što je Sabah iskoristio i odmah se našao u društvu najboljih.

U prethodnoj sezoni zauzeli su drugo mesto u prvenstvu, što je najveći uspeh u kratkoj istoriji kluba, a ovog leta su odigrali prve međunarodne mečeve, gde su pomalo neočekivano lako eliminisali letonski RFS (2:0, 2:1).

Uživo šta se dešavalo na meču možete pročitati ovde.

KRAJ UTAKMICE

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

POČELA JE UTAKMICA

💪🏻 Spremni za Sabah!https://t.co/wc1oN9heJF pic.twitter.com/kRb7zx1ISc

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 9, 2023
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.