MRŠAV REMI: Loš derbi u praznoj Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 18:19

MRŠAV REMI: Loš derbi u praznoj Humskoj

Partizan stigao do četvrtog mesta.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su bnerešeno 0:0 (0:0) u 170. večitom derbiju u okviru drugog kola plej-ofa Mozzart bet Superlige. Posle ovog meča Partizan je na četvrtom mestu, dok je Zvezda još u prošlom kolu overila osvajanje titule.

Nije dugo trebalo za prvo uzbuđenje u praznoj Humskoj. Vujačić je zapretio glavom pšosle kornera u 3. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i šutirao pored gola, da bi tri minuta kasnije Rodić plasirao loptu tik pored stative. Rikardo je u 10. minutu bio u dobroj poziciji, ali je glavom šutirao pravo u Borjana. Crveno-beli su zapretili preko Kataija i Mijailovića, ali su njihovi šutevi sa distance završili u naručju Stevanovića. Usledio je preiod mirnije igre sve do 26. minuta kada je Dijabate bio u odličnoj poziciji, ali je vrlo loše šutiraoi nije bilo promena rezultata. Poslednja prilika u prvom poluvremenu bila je za Zvezdu u 42. minutu kada je Katai šutirao pored gola.

Partizan je krenuo mnogo ofanzivnije u drugom poluvremenu. Menig je sa 16 metara šutirao visoko preko gola, da bi samo par minuta pošto je ušao u igru, u 60. minutu Natho imao sjajnu priliku, ali je odlično reagovao Borjan i spasio siguran pogodak. U narednih dvadesetak minuta nije bilo mnogo toga uzbudljivog na terenu, da bi u u završnici bilo nekoliko inetresantnih situacija. Dijabate je u 81. minutu pronašao Jovića koji je bio usamljen u šesnaestercu Zvezde, ali je maltene dodao loptu Borjanu u ruke, da bi pet minuta kasnije Zvezda imala dobru priliku kada je Mitrović probio po levoj strani, centrirao, a Bukari pogodio stativu. Poslednje pravo uzbuđenje dogodilo se u sudijskoj nadokandi kada je Azarov iz slobodnog udarca pogodio spoljni deo mreže, pa je na kraju ostalo 0:0.

PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion u Humskoj.

SUDIJA: Dejan Trifković.

PARTIZAN: Stevanović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Pantić, Kolorado, Dijabate, Jović (od 90. Jevremović), Menig (od 60. Natho), Rikardo.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Vigo, Eraković, Dragović, Rodić (od 73. Azarov), Mijailović (od 56. Kangva), Kanga (od 83. Srnić), Bukari, Katai, Ivanić (od 73. Mitrović), Pešić (od 83. Rakonjac).

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.