UŽIVO: Radnički-Partizan (SASTAVI)

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnički-Partizan (SASTAVI)

Derbi kola Superlige igra se danas na stadionu u Nišu gde crno-beli gostuju Radničkom Derbi kola se igra u Nišu. Partizan gostuje ekipi Radničkog i želi da nastavi sa dobrim igrama posle pobeda protiv Crvene zvezde i Javora. Dobra vest za Savu Miloševića jeste da se u tim vratio Natho koji se povredio u duelu sa večitim rivalom.Nišlije sa druge strane još uvek traže kontinuitet igara pošto su u poslednja tri meča zabeležili samo jedan trijumf.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Opasno u Nišu, prvo Lalat, sada zaljubljeni u Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019

Postoji ili opravdan razlog za ovakvu reakciju?..Partizan je danas ubedljivo savladao Radnički u Nišu, slavili su crno-beli sa 4:1, ali iako su gostovali, imali su i ovoga puta veliku podršku svojih pristalica...Ipak, neki od njih, iako se nisu svrstali u bilo kakve navijačke ''frakcije'', doživeli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.