UŽIVO: Radnički – Partizan

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnički – Partizan

U 32. kolu plej-of grupe Superlige Srbije sastaju se Radnički i Partizan od 18.30.

Radnički i Partizan odigraće treći od četiri međusobna duela ovog proleća, a ukupno pet ove sezone.

Prvi prvenstveni susret, odigran tokom jeseni na Čairu, završen je bez pobednika 2:2. U Humskoj je početkom marta bilo 1:0 za Nišlije, da bi Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prošle srede bio bolji na svom stadionu (1:0) u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Posle trijumfa Čukaričkog protiv Crvene zvezde, crno-belima je opet ugroženo treće mesto, dok bi se Radničkim eventualnom pobedom vratio u trku za prvo mesto.

Nenad Lalatović se odlučio za prilično jaku postavu, što dovoljno govori o ambicijama "meraklija" u nedelju posle podne. S druge strane, Savo Milišević je, kao što je i najavio, odlučio da odmori popriličan broj igrača.

RADNIČKI NIŠ: Ristić – Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević – Bondarenko, Drinčić – Grbić, Stojanović, Ranđelović – Haskić.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Valijente, Ostojić, N. G. Miletić – Smiljanić, Zdjelar, Ivanović, Pantić – Nikolić, Rikardo.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ekspres preokret Radničkog uz pomoć sudija

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019

Svašta se dešavalo u Nišu, gde je Radnički pobedio Partizan u 32. kolu plej-of grupe Superlige Srbije. Nišlije za sedam minuta postigle tri gola. Velika greška sudija na štetu crno-belih...Ruši Partizan rekorde ove sezone, ali uglavnom one negativne. Došlo je vreme da se navijači crno-belih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.