Zvezda slavi Nedovića, Partizan propustio prvu meč loptu – novinari zanemeli pred trenerima

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 19:03

Zvezda slavi Nedovića, Partizan propustio prvu meč loptu – novinari zanemeli pred trenerima

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u trećoj utakmici finalne serije ABA lige rezultatom 91:78.

Time su izabranici Duška Ivanovića smanjili zaostatak na 2:1 na prvom meču pred domaćom publikom, a na istom mestu će imati priliku i da izjednače.

Još pre početka meča je bilo jasno da će košarkaši Partizana naići na neprijateljsku dobrodošlicu, a deeskalaciji situacije nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomogli ni apeli kluba sa Malog Kalemegdana.

Pri izlasku na parket, crno-beli su zasuti upaljačima i ostalim predmetima zbog čega su se vratili u svlačionice, a okupljeni su upozoreni da će meč biti prekinut ukoliko se slična situacija ponovi.

I pri novom izlasku su poleteli predmeti sa tribina, ali ovog puta meč nije prekinut. Na društvenim mrežama se oglasio i KK Partizan koji je podelio dešavanja sa utakmice putem videa i uz opis "Nismo isti".

Među okupljenima je bilo poznatih lica, a pristalice domaćeg tima su nastavili da provociraju igrače Partizana skandirajući "Jabusele, Jabuesele" misleći na igrača Reala koji je bio glavni protagonista incidenta na kraju drugom meča Top 8 faze u Madridu protiv Reala.

Na samoj utakmici nije bilo većih incidenata, a nakon iste su svoje utiske kratko podelili treneri Željko Obradović i Duško Ivanović za kojeg novinari nisu imali niti jedno pitanje.

Tok meča i izjave koje su usledile posle njega ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Haos, upaljači i prekid pre početka – Zvezda produžila seriju, Partizan poražen u "Pioniru"

Izvor: B92, 18.Jun.2023

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 91:78 u trećem meču finala ABA lige...Partizan je prva dva meča u Areni pred svojom publikom uspeo da pobedi i sada se serija preselila u halu "Aleksandar Nikolić" gde je Zvezda domaćin...Za razliku od prva dva meča koja su prošla bez incidenta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.