Novi šok za Partizan – Panter tragičar, svi zanemeli, Obradoviću nestao igrač

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 17:59

Novi šok za Partizan – Panter tragičar, svi zanemeli, Obradoviću "nestao" igrač

Košarkaši Partizana poraženi su u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige od Studentskog centra rezultatom 83:84 17:22, 29:25, 21:21, 16:16).

Crno-beli su tako došli na utakmicu od kraja sezone, pošto će crnogorski tim u četvrtak od 19.00 u Podgorici imati priliku da eliminiše jednog od glavnih favorita za šampionski prsten.

"Studenti" su prevagu napravili u 15 ostvarenih skokova više, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan veoma loše šutirao iz igre.

U poslednjoj deonici su uspeli da na suvi kvalitet i iskustvo preokrenu i povedu čak sa sedam poena razlike, ali ni to nije bilo dovoljno.

"Studenti" su u poslednjem minutu preko sjajnog Zvononira Ivišića došli do vođstva koje su sačuvali do samog kraja.

Na kraju je jedna lopta odlučila, a ovog puta tragičar je kapiten Kevin Panter koji je uzeo poslednji šut za pobedu i promašio ga.

Posle meča su svi igrači zanemeli, a trener Željko Obradović čak je priznao da je Tristan Vukčević otišao u Ameriku, ali da više od toga ništa ne zna.

Njegov kolega sa klupe Studentskog centra je istakao razlog velike pobede u Beogradu.

Junak trijumfa "studenata" Zvonimir Ivišić bio je u čudu nakon, kako je rekao, senzacionalne pobede.

Utakmici je prisustvovao srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, koji je u poluvremenu govorio o mogućnosti da se vrati u Partizan.

Igra se na dve pobede, a drugi meč ove serije zakazan je za četvrtak od 19.00 u Podgorici.

Sva dešavanja iz nekadašnjeg "Pionira" pratili smo iz minuta u minut putem Live BLOG-a na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.