Nula u praznoj Humskoj – koga treba da bude sramota?

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 16:37

Nula u praznoj Humskoj – koga treba da bude sramota?

Partizan i Crvena zvezda odigrali su 0:0 u Humskoj, a sva dešavanja sa praznog stadiona pratili smo u LIVEBLOGU B92.net.

Zvezda i Partizan su se ove sezone sastali dva puta – na ovom stadionu je u avgustu bilo 1:1, dok su na "Marakani" u martu slavili crveno-beli (1:0), golom Aleksa Viga.

Pročitajte još Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na skeneru B92.net: Šta to beše pobeda u Humskoj?

Uoči susreta, bivši treneri "večitih", Marko Nikolić sa jedne, odnosno Miodrag Grof Božović sa druge strane, analizirali su situaciju.

Derbi je bio dinamičan, bez mnogo sukoba. Međutim, jedan veći je bio tokom pauze, a glavni akteri su bili Milan Borjan i Igor Vujačić.

Pročitajte još Partizan na skeneru B92.net: Dijabate nije kao pre, nastavljena noćna mora Gomeša

Nakon susreta, prve impresije izneli su treneri, Miloš Milojević, ali i Igor Duljaj.

Mirko Ivanić je kazao "da nisu osetili da je Partizan u velikom zaostatku", dok je Slobodan Urošević istakao da su crno-beli išli na pobedu.

Ubrzo je održana i konferencija za medije, Miloš Milojević je između ostalog govorio i svojoj "smeni", dok je Igor Duljaj otkrio novinarima zašto ga je zvao Darijo Srna.

Rikardo Gomeš kaže da je stav i trud u derbiju najava bolji dana crno-belih, Igor Vujačić i Danilo Pantić su govorili o delikatnoj situaciji u kojoj se klub nalazi, dok je Milan Borjan objasnio koga bi trebalo da bude sramota.

Sve smo pratili UŽIVO u LIVEBLOGU B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.