UŽIVO Tavares ugasio pakao; Obradović: Imamo problem

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 17:50

UŽIVO "Tavares ugasio pakao"; Obradović: Imamo problem

Košarkaši Reala savladali su Partizan rezultatom 82:80 u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Top 8 faze Evrolige.

Posle burnog završetka drugog meča svi su očekivali "varnice" na prvom meču u Beogradu i to su i dobili u najboljem mogućem smislu.

Danima unapred su se najavljivali neredi, gotovo i pretnje po bezbednost igrača Rela, a ništa nije bilo drugačije ni nekoliko časova pred početak treće utakmice kada su španski novinari podelili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimak spremanje srpske policije za meč opisali kao "spremanje srpske vojske za rat".

Ako je suditi po neprijateljskog atmosferi, nisu ni bili daleko. Rekordna poseta u "Areni" priredila je zaglušujuće zvižduke za igrače Reala i gromoglasni aplauz za domaće košarkaše.

Potrudili su se navijači Partizana i priredili koreografiju koja je, za sada prerano, najavila plasman među četiri najbolje ekipe, dok su gostujućim košarkašima okrenuta leđa i tako poslata poruka nakon tuče u Madridu.

Na krilima navijača su crno-beli sjajno ušli u meč i otvorili ga serijom 12:0, ali su na kraju posustali i prepustili pobedu Realu čiji je heroj, pored Edija Tavaresa, bio Najdžel Vilijams-Gos koji je postigao odlučujući koš.

Posle meča smo imali priliku da čujemo utiske trenera Ćusa Matea i Željka Obradovića, ali je najviše pažnje svojom izjavom dobio Mario Hezonja.

Naknadno smo saznali da je Real u Beogradu uradio ono što niko nije protiv Partizana, a sve zahvaljujući fenomenalnom Ediju Tavaresu.

Tok samog meča, izjava i dešavanja posle meča ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Incident

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan nije iskoristio prvu meč loptu protiv Reala

Izvor: Beta, 02.Maj.2023

Košarkaši Partizana nisu uspeli večeras da obezbede plasman na fajnal-for Evrolige pošto su u Beogradu izgubili od Real Madrida sa  80:82 (32:19, 16:26, 15:21, 17:16), u trećoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa.Oslabljeni neigranjem Kevina Pantera i Matijasa Lesora zbog incidenta na kraju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.