UŽIVO Poraz ugašenog Partizana; Ataman o preživljavanju, Obradović o šutu

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 19:58

UŽIVO Poraz "ugašenog" Partizana; Ataman o preživljavanju, Obradović o šutu

Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa 84:71 (16:18, 24:24, 18:16, 13:26) u 22. kolu Evrolige.

Crno-beli su put glavnog grada Grčke krenuli bez kapitena Kevina Pantera, a iz njega se vraćaju sa skorom 11-11, dok je domaćin došao do 14. pobeda u sezoni, uz osam poraza.

Tokom tri deonice videli smo veliku i izjednačenu borbu dva tima, ali se Partizan "ugasio" početkom poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvartala, što je domaćin iskoristio i na kraju uspeo da zabeleži trijumf sa dvocifrenom razliko,

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da su šut i izgubljene lopte bile presudne za njegov tim, dok je strateg Panatinaikosa Ergin Ataman rekao da njegov tim preživeo i da je uspeo da slavi, iako nije igrao najbolju košarku.

Meč u Atini obeležio je minut ćutanja za preminulog Dejana Milojevića, kao i transparent navijača PAO, sa uvredljivom porukom prema Partizanu, zbog koje je regaovao i prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Pored toga, utakmicu je obeležila i sitaucija sa Frenkom Kaminskim, koji je pobesneo nakon izmene koju je tražio Željko Obradović.

Partizan je 10. na tabeli sa 11 pobeda i 11 poraza, a Panatinaikos je četvrti sa 14 pobeda i osam poraza.

U sledećem kolu Partizan će dočekati Žalgiris, a Panatinaikos će kao gost igrati protiv Makabija.

Sva dešavanja iz Atine mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.