UŽIVO: Partizan bez Redinga u Trentu

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan bez Redinga u Trentu

Crno-beli u Italiji igraju meč 2. kola Top 16 faze Evrokupa Pogled sa vrha tabele Evrokupa i ABA lige košarkašima Partizana, u ovom trenutku, veoma prija. Međutim, crno-beli su svesni da moraju da nastave sa pobedama, ukoliko žele da na istom mestu budu i u finišu sezone. Prvi naredni ispit za njih je utakmica 2. kola top 16 faze Evrokupa, večeras na gostujućem terenu protiv Trenta.Partizan je poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << put osetio gorak ukus poraza na obe scene još 11. decembra, a od tada je vezao sedam trijumfa (dva u Evrokupu i pet u regionalnoj ligi). Prošle sezone su crno-beli i Trento odigrali dva meča i zabeležili po pobedu.Podsetimo, u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa izabranici Andree Trinkijerija su pobedili Virtus u Beogradu 99:81, dok je Trento izgubio od Darufašake u Turskoj 69:73.Dešavanja s meča Trenta i Partizana pratite iz minuta u minut u tekstualnom prenosu na sajtu “Novosti”.PRVA ČETVRTINAPartizan će u Trentu biti oslabljen za Redžija Redinga, koji je ostao u hotelu zbog bolesti. Rovit je i Nemanja Gordić, ali se on našao u sastavu. Makadu će debitovati u crno-belom dresu na ovom meču. Partizan meč počinje u petorci Volden, Jaramaz, Zagorac, Tomas i Janković. Prve poene na meču postiže Zagorac u kontranapadu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Italijani: "Grobarska fešta, Partizanov monolog"!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 10:04

Razlika u klasi vidljiva od samog početka. Poseban ton dali navijači gostiju....U Trentu nisu nalazili baš reči posle poraza od Partizana..."Jednostavno postoji razlika u kvalitetu i bila je vidljiva od početka", pišu lokalni mediji...Trener Brijenca kaže da je Partizan pogodio svoje šuteve za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.