UŽIVO Partizan – TSC (20.00)! Natho prvi put starter

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO Partizan – TSC (20.00)! Natho prvi put starter

Posle uspešno obavljenog posla u dalekoj Norveškoj i plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, pred fudbalerima Partizana je derbi Superlige sa hitom dosadašnjeg toma sezone, debitantom u eliti TSC iz Bačke Topole.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Trener crno-belih Savo Milošević nije mnogo eskperimentisao, krenuo je sa najjačom postavom, a od starta će prvi put dobiti šansu Izraelac Bibras Natho, koji je u dvomeču protiv Moldea pokazao da će biti veliko pojačanje za osvajača Kupa Srbije.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana protiv AZ Alkmara je 2.25. Meč se igra 19. septembra od 21 čas u Humskoj.
TSC sa klupe predvodi Zoltan Sabo, nekadašnji defanzivac Vojvodine i Partizana. Oba tima nisu poražena u dosadašnjem toku sezone, s tom da ekipa iz Bačke Topole ima dve pobede više jer su crno-beli dva duela odložili zbog obaveza u Evropi.
PARTIZAN – TSC (20.00)
BEOGRAD – Stadion Partizana. Sudija: Novak Simović.
PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Natho, Zdjelar, Lutovac, Suma, Asano, Sadik.
TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Antonić, Ponjević, Milićević, Tumbasević, Tomanović, Duronjić, Silađi, Lukić.

The post UŽIVO Partizan – TSC (20.00)! Natho prvi put starter appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U HUMSKOJ Kiks Ostojića, TSC vodi (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019

TSC se ne šali. Ekipa iz Bačke Topole povela je u Humskoj protiv Partizana u Humskoj sa 1:0 u derbiju 7. kola Superlige Srbije. Već u 25. sekundi, dobar napad čete Zoltana Saba.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za...

Nastavak na 011vodič.com...

MILETIĆ: Sebični smo, sebičluk više nećemo da trpimo

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019

Fudbalerima Partizana teško je pao remi protiv tima iz Bačke Topole, koji je hit Superlige. Junak duela u Norveškoj Nemanja Miletić bio je kritičan prema saigračima, ali i prema sebi.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna...

Nastavak na 011vodič.com...

Partizan: Na ime premija Uefe prihodovano 4.745.740 evra

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2019, 13:25

Partizan se juče okliznuo protiv TSC-a u Superligi Srbije, ali zato može da bude zadovoljan učinkom u Evropi gde je ušao u grupnu fazu Lige Evrope. I sa sportske strane, ali i sa finansijske strane. Na klupskom sajtu je izašao tekst u kom se rezimira dosadašnji učinak crno-belih, a posebno je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.