UŽIVO: Partizan - Rad 0:0

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Rad 0:0

Partizan i Rad igraju meč 5. kola Superlige Srbije.

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Više od utakmice!

Da, jeste, jer ovaj meč ima humanitarni predznak, s obzirom da će prihod od kupljenih ulaznica biti prosleđen Fondaciji "Podrži život", koju podržava FK Partizan i njegovi navijači, a koja se brine o teško oboleloj deci i pomaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << im da im lečenje bude omogućeno.

Utakmica koja će biti emotivna i za obojicu trenera - Zorana "Batu" Mirkovića, koji će prvi put kao šef stručnog štaba Partizana biti na suprotnoj strani od "svog" Rada, kluba u kojem je učio fudbal, a za njegovog imenjaka, trenera Rada, jer je ne tako davno sedeo na istoj onoj stolici koju danas upotrebljava Mirković.

Meč počinje u 17 časova, budite iz MONDO!

29' - Preti i Partizan. Rikardo je pokušao sa leve strane da proigra Nikolića, a Ignjatijević je prvi stigao loptu i izbio je u korner.

28' - Rad je ponovo bio blizu Stojkoviću. Lutovac je centrirao sa desne strane, Mihajlović je uklizao na ivici peterca i malo mu je nedostajalo da zakači loptu.

22' - Najkonkretnija šansa na meču - za Rad. Bogdan Mladenović je šutirao sa oko 17 metara, po zemlji, a Vladimir Stojković je "skratio ugao" i odbranio. Lopta je išla po zemlji i završila je u korneru.

15' - Bukvalno nemamo šta da napišemo! Ništa se posebno nije događalo na terenu u prvih 15-ak minuta meča...

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

PARTIZAN (4-4-2): Stojković - Vulićević, Marković, Valijente, Urošević - Janković, Šćekić, Pantić, Zakarić - Nikolić, Rikardo.

RAD (4-3-3): Marković - Ignjatijević, Perendija, Šipčić, Vico - Bainović, Mladenović, Marinković - Lutovac, Mihajlović, Kasalica.

Sudija: Miloš Đorđić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.