UŽIVO: Partizan - Inter (21.05)

Izvor: Press, 08.Nov.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Inter (21.05)

Fudbaleri Partizana večeras na svom terenu dočekuju ekipu Intera u u utakmici četvrtog kola Lige Evrope.

Crno-beli će pokušati da u duelu sa trenutno drugoplasiranim timom Serije A povećaju bodovni saldo, a šansa izabranika Vladimira Vermezovića, barem na papiru, leži u činjenici da je trener Intera izveo kombinovani sastav, u kojem nema Dijega Milita i Antonija Kasana.

Partizan: Petrović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Miljković, Ivanov, Lazevski, Ostojić, Smiljanić, Kamara, Tomić, Ilić, Lazar Marković, Stefan Šćepović.

Inter: Handanović, Zaneti, Silvestre, Alvaro Pereira, Huan, Džonatan, Nagatomo, Kambijaso, Guarin, Mudingaji, Livaja.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Inter 0:0

Izvor: Press, 08.Nov.2012

Fudbaleri Partizana večeras na svom terenu dočekuju ekipu Intera u u utakmici četvrtog kola Lige Evrope...Crno-beli će pokušati da u duelu sa trenutno drugoplasiranim timom Serije A povećaju bodovni saldo, a šansa izabranika Vladimira Vermezovića, barem na papiru, leži u činjenici da je trener...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.