UŽIVO: Partizan - Igokea

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Igokea

Partizan dočekuje Igokeu u 21. kolu ABA lige i ima sigurno četvrto mesto u ligaškom delu, ali žele još korak dalje bar do pozicije tri Partizan dočekuje Igokeu u 21. kolu ABA lige i ima sigurno četvrto mesto u ligaškom delu, ali žele još korak dalje bar do pozicije tri.Trener crno-belih Andrea Trinkijeri u najavi mečaizjavio je da ekipa već >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mora da misli na plej-of."Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili, moramo obratiti pažnju na svaki i najsitniji segment, na svaki detalj", rekao je Trinkijeri.Tekstualni prenos možete pratiti na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekompletni Partizan prejak za Igokeu

Izvor: Mondo, 09.Mar.2019

Džok Lendejl predvodio je crno-bele do pobede u borbenom, ali greškama krcatom meču, kog će većina njegovih aktera želeti što pre da zaboravi...Ekipa Partizana zadržala je Igokeu na samo 28 odsto ubačenih šuteva iz igre i u 21. kolu ABA lige zabeležila očekivanu pobedu - 67:57 (14:13, 17:10,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.