UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 53:43 (3/4)

Izvor: Press, 15.Nov.2012, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 53:43 (3/4)

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč šestog kola Evrolige, protivnik je turski Bešiktaš

Izabranici Duška Vujoševića učiniće sve da izbore prvi trijumf u Evroligi. Naime, nakon pet odigranih kola Partizan je jedini tim u Evroligi koji ne zna za pobedu i ukoliko žele da zadrže bilo kakvu šansu za plasman u Top 16 moraju da savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << turski tim.

Bešiktaš je u prvom meču bio bolji od Partizana (81:65) i nakon pet kola ima tri pobede i dva poraza.

Tok meča:

Partizan je dobro otvorio meč, mladi Leo Vesterman je trojkom doneo prednost crno-belima, a zatim sjajnim asistencijama razigrao centra Dejana Muslija (7:4).

Šampion Srbije je imao dominaciju u reketu, igrao agresivnu odbranu i imao odlična rešenja u napadu. Na tri i po minuta do kraja prve četvrtine Dragan Milosavljević doneo je svom timu deset poena prednosti 18:8.

Nakon odličnog prodora Anđušića Partizan je imao +12 (23:11), međutim, nakon toga je usledio pad u igri crno-belih. U poslednja dva minuta tim Duška Vujoševića postigao je samo jedan poen. Gosti su to iskoristili i trojkama Džerelsa i Markote uspeli su da smanje prednost Partizana na kraju prve četvrtine 24:19.

Na startu drugog perioda igre Bešiktaš prilazi na -3, međutim, crno-beli pojačavaju odbranu, kradu dve lopte iz presinga na sredini terena i dolaze do sedam poena prednosti.

U nastavku igre razigrao Vladimir Lučić, kapiten Partizana postiže sedam poena u nizu za novu prednost svog tima 38:29. Na tri minuta do kraja poluvremena u igru je ušao debitant Gordić.

Domaći tim je čuvao prednost, a bivši košarkaš Partizana Kurtis Džerals održavao je Bešiktaš u igri. Crno-beli su na poluvreme otišli sa osam poena prednosti 51:43.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Bešiktaš 53:47 (3/4)

Izvor: Press, 15.Nov.2012

Košarkaši Partizana igraju u "Pioniru" meč šestog kola Evrolige, protivnik je turski Bešiktaš..Izabranici Duška Vujoševića učiniće sve da izbore prvi trijumf u Evroligi. Naime, nakon pet odigranih kola Partizan je jedini tim u Evroligi koji ne zna za pobedu i ukoliko žele da zadrže bilo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.