UŽIVO: Nefči se spasao sa gol-linije!

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nefči se spasao sa gol-linije!

U toku je prvi duel Partizana i azerbejdžanskog Nefčija u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Foto: MN Press/arhiva

Prve dve godine Partizan i Nefči sastali su se u grupnoj fazi Lige Evrope, a oba meča završena su bez pobednika (u Beogradu je bilo 0:0, u Bakuu 1:1).

Ove godine, žreb je odlučio da se srpski i azerbejdžanski klub sretnu u poslednjem kolu kvalifikacija za grupnu fazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Lige Evrope.

U odnosu na prethodne duele, u Partizanovom timu danas su tu kapiten Saša Ilić, zatim Miloš Ostojić i Saša Marković, kao i Vojislav Stanković koji tada nije bio u protokolu, ali je sada u startnoj postavi, za razliku od pomenute trojice koji su među rezervama.

Najveći problem za trenera Marka Nikolića pred večerašnju utakmicu bila je povrede Vladimira Volkova. Umesto iskusnog beka u timu se našao Nemanja Petrović.

Što se tiče gostiju, nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković počeće utakmicu među stativama, iako u poslednjem kolu domaćeg prvenstva nije branio.

PARTIZAN: Lukač - Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović - Drinčić, Brašanac, Ninković, Grbić - Lazović, Škuletić.

NEFČI: Stamenković - Junužade, Silva, Abdulajev, Flavinjo - Vobej, Ramos, Bertuči, Tesilio - Sejidov, Nfor.

TOK UTAKMICE:

- Ubrzo je uzvratio Partizan, ali je šut Nikole Ninkovića posle "plivanja" Stamenkovića u prazno, na centaršut sa desne strane, izblokiran bukvalno na gol-liniji.

- Manje od 120 sekundi trebalo je gostima da postignu gol, ali je on opravdano poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio Vobej. Fudbaler Nefčija uhvaćen je u "zamku" posle centaršuta iz prekida.

- Na stadionu u Humskoj je oko 12.000 gledalaca.

- Meč sudi Husein Goček iz Turske.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Nefči vodi

Izvor: Mondo, 21.Avg.2014

U toku je prvi duel Partizana i azerbejdžanskog Nefčija u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Gosti vode 2:0!..Foto: MN Press/arhiva..Prve dve godine Partizan i Nefči sastali su se u grupnoj fazi Lige Evrope, a oba meča završena su bez pobednika (u Beogradu je bilo 0:0, u Bakuu 1:1)...Ove...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.