UŽIVO MALATIJA – PARTIZAN Crno-beli iz pustinje, sa plus 36 u plej-of

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO MALATIJA – PARTIZAN Crno-beli iz pustinje, sa plus 36 u plej-of

Partizan traži prolaz u plej-of rundu za prolaz u Ligu Evrope. Crno-beli su doneli solidnih 3:1 iz beogradskog meča, a baš taj primljeni gol tera ih na oprez i maksimalno angažovanje po velikoj sparini u gradu smeštenom u kamenitoj pustinji, nedaleko od granice Turske i Sirije.
Na meču La Lige Atletik Bilbao – Barselona, kvota naše kladionice za igru X-2 je 4.75.
Izabranici Sava Miloševića su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koliko, toliko uspeli da se priviknu na vremenske uslove u tom delu Turske. Sat pre početka duela (20.00 po lokalnom vremenu), temperatura je bila 36 stepeni. Međutim, slično vreme je crno-bele ispratilo iz Beograda.
Prema sastavu, Milošević namerava da golom (ili golovima) reši sve dileme, znatno pre finiša. Izabrao je ultraofanzivnih 11 u formaciji 4-2-3-1, sa Takumom Asanom od početka. Upravo bi brzina Japanca mogla da odnese prevagu.
Tekstualni prenos meča pratite na našem portalu.
MALATIJA – PARTIZAN
Stadion: Malatija Arena. Sudija: Kris Kavanah (Engleska).
MALATIJA: Farnol – Šebake, Mina, Akbaš, Kaš – Šalali, Jildirim – Tore, Giljerme, Bifuma – Jahović.
PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Tošić, Suma, Asano – Sadik.
 

The post UŽIVO MALATIJA – PARTIZAN Crno-beli iz pustinje, sa plus 36 u plej-of appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVALIFIKACIJE LIGA EVROPE Zrinjski iznenadio Malme, ali ispao!

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Avgust mesec i četvrtak su sinonim za ogroman broj utakmica u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U terminu od 19 časova odigrano je pregršt duela. Nisu viđena velika iznenađenja, osim pobede Zrinjskog.. Na meču La Lige Atletik Bilbao – Barselona, kvota naše kladionice za igru X-2 je 4.75.. Klub...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.