UŽIVO: Konas Ki – Partizan (SASTAVI)

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Konas Ki – Partizan (SASTAVI)

Počinje Partizanov evropski put. Prva prepreka Konas Ki, duel u Rilu počinje u 19.30.

Partizan u 19.30 počinje ovosezonski evropski put. Start u Superligi prošle nedelje bio je uspešan, a većina je ubeđena da će se crno-beli posle Inđije zadovoljani vratiti i iz Velsa.

Iako su igrači i stručni štab "parnog valjka" ostali poprilično rezervisani u najavi utakmice, nema sumnje da je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veliki favorit protiv poluamaterskog kluba Konas Ki Nomads.

Ali, nikako ne bi trebalo zaboraviti činjenicu da su Velšani eliminisali Kilmarnok u prvom kolu, a da su Beograđani već imali jednu neslavnu epizodu protiv amatera, tada iz Republike Irske.

Trener Partizana Savo Milošević izveo je najjači sastav u ovom trenutku.

KONAS KI: Bras - Dizni, Horan, Holms, Roberts - Pul, Oven, Vajld, Moris, Volf – Insal.

PARTIZAN: Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Sadik.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Šćekić probio "bunker" Velšana!

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019

Počinje Partizanov evropski put. Prva prepreka Konas Ki, duel u Rilu počinje u 19.30...Partizan u 19.30 počinje ovosezonski evropski put. Start u Superligi prošle nedelje bio je uspešan, a većina je ubeđena da će se crno-beli posle Inđije zadovoljani vratiti i iz Velsa...Iako su igrači i stručni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.