UŽIVO: FMP-Partizan 4:7 (prva četvrtina)

Izvor: Večernje novosti, 16.Mar.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: FMP-Partizan 4:7 (prva četvrtina)

Crno-beli gostuju u Železniku u okviru poslednjeg 22. kola ligaškog dela regionalnog takmičenja Partizan u poslednjem, 22. kolu, ligaškog dela regionalnog takmičenja gostuje u Železniku. Crno-beli žele da ostvare pobedu pred početak plej-ofa.Trijumfom bi, u teoriji, ostali u trci za treće mesto, ali bi pored njihovog dobrog rezultata morali da se nadaju i da će Cibona sutra da iznenadi Budućnost.- Trudićemo se da utakmicu odigramo maksimalno, ali i da se pripremimo za ono što nas očekuje - jasan je Andrea Trinkijeri.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pejdž promašio pobedu, gledaćemo derbi u polufinalu, ali svi pričaju o Gagiću!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Utakmica u Železniku ostala u senci incidenta u finišu druge četvrtine...U utakmici poslednjeg, 22. kola ABA lige, FMP je u Železniku večeras savladao Partizan sa 73:72, pa su tako crno-beli i definitivno ostali na četvrtoj poziciji i u polufinalu plej-ofa sastaće se sa Crvenom zvezdom!..Trener...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.