UŽIVO: Dila Gori - Partizan (14.30)

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Dila Gori - Partizan (14.30)

Fudbaleri Partizana od 14.30 igraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dile Gori. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz Gruzije.

Crno-beli su u Beogradu ostvarili minimalnu prednost (1:0) golom Stefana Babovića iz slobodnog udarca.

Na premijeri Super lige, izabranici Zorana Milinkovića ubedljivo su na svom terenu savladali Metalac (4:0).

Pobednik će se u narednoj rundi najverovatnije sastati sa Steauom, koja je u prvom meču bila bolja od slovačkog Trenčina (2:0).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PRENOS IZ GRUZIJE: Dila Gori – Partizan (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2015

S obzirom da fudbalski zaljubljenici u Srbiji nisu u mogućnosti da prate direktan televizijski prenos revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona između Dila Gorija i Partizana odlučili smo da vam pomognemo.. . Kako Javni servis nije želeo da plati trostruko veću cenu u odnosu na onu koju su platili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.