Partizanov prvi poraz na pripremama

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 15:30

Partizanov prvi poraz na pripremama

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Bohemijansa sa 2:0 u drugoj utakmici na pripremam u Sloveniji.

Strelci za Čehe su bili Puškaš u 18. minutu i Matoušek u 55. minutu meča.

Od starta meča bilo primetno da su fudbaleri Bohemijansa spremniji i trenutno uigraniji od igrača Partizana, koji izlaze iz teških treninga i koji još nemaju tu potrebnu svežinu koju će imati na kraju priprema.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je utakmicu počeo u sastavu: Jovanović, Živković, Ilić, Marković, Antić, Belić, Menig, Natho, Pantić, Trifunović, Baždar.

Otežavajuća okolnost po fudbalere Partizana je bilo neigranje Aleksandra Šćekića koji nije mogao da igra na ovoj utakmici.

U prvih desetak minuta meča fudbaleri Bohemijansa su imali nekoliko izleta ka golu Partizana, najopasniju šansu su imali u trećem minutu kada se istakao golman crno-belih Aleksandar Jovanović.

Inicijativa Bohemijansa se isplatila u 18. minutu kada su Česi poveli posle kornera sa desne strane , u kaznenom prostoru je Puškaš bio najviši i loptu poslao u gornji levi ugao gola Partizana.

Prvi konkretniji napad Partizana se desio u 21. minutu igre kada je Kvinsi Menig šutirao ka golu Bohemijansa, ali se istakao golman gostiju.

Do kraja prvog poluvremena nismo videli puno dešavanja na terenu. Fudbaleri Partizana su kako se bližio kraj prvog dela igre sve više usporavali ritam meča, jer su pomalo i ostajali bez snage, to su Česi pokušali da iskoriste tako što su pretili uglavnom iz kontra napada, ali golova nije bilo.

Mnogo bolje su krenuli drugo poluvreme fudbaleri Partizana. Igor Duljaj je napravio tri izmene na poluvremenu, tako da su drugi deo igre na terenu proveli Aleksandar Popović, Nikola Terzić i Nemanja Nikolić.

Upravo je u 52. minutu Nikolić se našao u šansi, ali gola nije bilo.

I taman kada je Partizan bio u dobrom momentu, Bohemijans je stigao do gola preko Matoušeka u 55. minutu. Slabo je reagovala odbrana Partizana, koja je dopustila Čehu da se odvoji i sa ivice kaznenog prostora šutira i pogodi donji desni ugao gola Partizana.

Svoje prve minute u dresu Partizana je upisao i Frenk Kanute.

Do kraja meča, Partizan je pretio preko Terzića i Petkovića, ali golova nije bilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLEDO PRVO POLUVREME PARTIZANA: Bohemijans poveo nakon prekida! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2023

Druga kontrolna utakmica za ‘crno-bele’. Izabranici Igora Duljaja trenutno igraju svoju drugu pripremnu utakmicu, a rival im je ekipa Bohemijansa iz Češke. Oba tima su prethodne sezone završila kao četvrti tim u svojim šampionatima. PARTIZAN: Jovanović, Živković, Ilić, Marković, Antić,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.