UŽIVO: Cedevita - Partizan 14:10

Izvor: Mondo, 03.Mar.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Cedevita - Partizan 14:10

Borba za Fajnal-for u Zagrebu! Vrlo neefikasan početak Cedevite i Partizana. Zagrepčani pogodili dve trojke. Gotovo sve poene za Partizan dao Đorđe Gagić.

Ako želi da ostane u trci za plasman na Fajnal-for, Partizan mt:s mora da pobedi Cedevitu u Zagrebu kako bi zadržao sve u svojim rukama.

U suprotnom, crno-beli će u preostala tri kola zavisiti i od drugih.

Da li će "jadnici i plaćenici", kako je čelnik Cedevite nazvao igrače zagrebačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tima posle jednog nesupeha, uspeti da pomrse račune srpskom šampionu?

I Cedeviti, koja je ušla u takmičenje sa ogromnim budžetom, gori pod nogama. Zagrepčanima pobeda ostavlja kakve-takve šanse da se ipak domognu završnog turnira ABA lige.

I ČETVRTINA (14:10)

Kakav neefikasan početak utakmice! Prvi koš posle tri minuta i 30 sekundi! Bilo je 0:0, kada je Kičen (na pozajmici iz Panatinaikosa) pogodio trojku za Cedevitu. Partizan je dao prvi koš posle 4 minuta i 40 sekundi - Gagić o tablu. Ali, Cedevita je potom pogodila novu trojku (Marko Tomas). A Gagić je potom promašio oba penala... Ispravio se Gagić u narednom napadu - pogodio je uz faul. Pa, reklo bi se prva "trojka" Partizana, jer je centar crno-belih potom pogodio dodatno bacanje.

Poenima Sutona, Rajta i Tomasa, Cedevita je od 6:5 otišla na 12:5. Trenber Partizana Duško Vujošević posegao je za prvim tajm-autom. Urodilo je plodom, jer je Vladimir Lučić pogodio prvu trojku za Partizan, a potom su se crno-beli odbranili...

(MONDO - foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Cedevita - Partizan 35:26

Izvor: Mondo, 03.Mar.2013

Marko Tomas predvodi Cedevitu koja je napravila solidnu prednost nad Partizanom u finišu druge četvrtine. Serija 10-0 Zagrepčana pred odmor...Ako želi da ostane u trci za plasman na Fajnal-for, Partizan mt:s mora da pobedi Cedevitu u Zagrebu kako bi zadržao sve u svojim rukama...U suprotnom, crno-beli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.