UŽIVO: Borac - Partizan

Izvor: Mondo, 25.Mar.2016, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Borac - Partizan

Fudbaleri Partizana gostuju u Banjaluci, gde igraju prijateljski meč povodom proslave 90 godina postojanja Borca.

Trener crno-belih Ivan Tomić odlučio se za kombinovani sastav, kako je i pretpostavio njegov kolega sa klupe banjalučkog kluba Borče Sredojević.

Ipak, u ekipi Beograđana biće nekadašnji kapiten crveno-plavih Aleksandar Subić, koji je našem portalu rekao da se "plaši hoće li promašiti svlačionicu".

Za golove u gostujućem timu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaduženi Beko Fofana i Valeri Božinov.

FK PARTIZAN: Kljajić, Bandalovski, Jevtović, Perišić, Subić, Vukadin, Čađenović, Birmančević, Golubović, Fofana, Božinov. Trener: Ivan Tomić.

FK BORAC: Ružić, Bečelić, Popović, Raspudić, Komljenović, Dujković, Kiso, Predragović, Maletić, Škorić, Jović. Trener: Borče Sredojević.

Meč će suditi Banjalučanin Ognjen Valjić.

- Crno-beli i crveno-plavi su prvi put u istoriji odmerili snage 3. septembra 1961. godine u Banjaluci, a Partizan je slavio rezultatom 7:4.

- Poslednji put, pre 15 godina, 29. maja 2001. godine Beograđani su takođe bili bolji sa ubedljivih 0:4.

- Trener Borca Borče Sredojević pred sam početak meča za RTRS je između ostalog ponovio da je od malena navijač crno-belih: Nije slučajna krilatica, "Za sve klubove se navija, ali Partizan se voli!

- Strateg Partizana Ivan Tomić je za banjalučku televiziju dodao da su Borac i Partizan veliki sportski prijatelji i da je posebno srećan zbog poslednjih pobeda Banjalučana nad Drinom i Travnikom.

"Sredojević je legenda Partizana i s dve vezane pobede vratio je nadu da će banjalučki klub uspeti da izbori opstanak u Premijer ligi BiH".

TOK UTAKMICE

1 - Počela je utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.