UŽIVO: Borac - Partizan 0:2! Prvenac Miletića, pa Mihajlović (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Borac - Partizan 0:2! Prvenac Miletića, pa Mihajlović (VIDEO)

Pratite na portalu MOZZART sport tekstualni prenos poslednjeg meča osmog kola Superlige Srbije

(Klađenje UŽIVO)

Partizan je slavio u Čačku s 0:2. Izveštaj s meča pročitajte OVDE.

KRAJ

Dva minuta nadoknade...

85. minut - Đurđević se oprobao iz voleja, ali je gađao preko gola. Božinov izlazi iz igre, Vlahović na terenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Približavamo se kraju susreta

83. minut - Borac je napao u ovim momentima, imao korner, ali je akcija prekinuta zbog ofsajda Tijaga Galvaa.

80. minut- Božinov je dao gol, ali je on poništen zbog očiglednog ofsajda.

U drugom poluvremenu zaista nizak tempo. Bez prilika, praktično bez dešavanja. Prošlo je pola sata igre, kao da se nije ni igralo. U prvih 45 minuta je bilo daleko uzbudljivije...

76. minut - Janković je imao dobru šansu, ušao je u šesnaesterac i umesto da pokuša da asistira ili šutne, on je izašao nazad iz šesnaesterca. U nastavku napada - ništa.

69. minut - Tempo je dosta opao. Bila je poneka polušansa, ali je sve to bilo daleko od gola. Malo se i Borac otvorio, ali je limitiran brojem igrača pa nije ni realno očekivati Bog zna kakve napade Zebri.

65. minut - Umesto Marjanovića u igri je Saša Ilić koji dobija kapitensku traku od Vulićevića.

62. minut - Mihajlović se žali na povredu i izlazi iz igre. Umesto njega ulazi Marko Janković. Sprema se i Saša Ilić.

58. minut - Evo velike šanse za Partizan, Balažic je izašao do polovine terena, dodao loptu do Vulićevića koji je poslao za naš fudbal atipično dobar centaršut sa desne strane, Đurđević je tukao glavom, ali u golmana.

Trenutno se ne događa ništa spektakularno. Lopta kruži na delu terena koji pripada Borcu, ali na startu drugog poluvremena nema većih šansi. Teren deluje da je u sve lošijem stanju

47. minut - Partizan i u nastavku meča drži loptu u posedu i trećim golom će želeti da razreši svaku dilemu kada je pitanje pobedika meča u pitanju. Ako je neko uopšte i ima...

MEČ JE NASTAVLJEN

Za celu karijeru samo jedno isključenje, a za osam minuta još jedno: Šta bi Maslaću u Čačku? (VIDEO)

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Borac - Partizan 0:2. Golovima Nemanje Miletića i Nemanje Mihajlovića crno-beli su stekli dva gola prednosti i na najbolji način valorizovali činjenicu da imaju igrača više, jer je u 18. minutu, zbog dva žuta kartona, isključen Mario Maslać.

45. minut: Prva prilika za Borac. Vladimir Bogdanović je odlično pucao iz slobodnog udarca, prebacio živi zid, ali je Filip Kljajić bio na oprezu.

40. minut: GOOOL! Evo i drugog pogotka za crno-bele. Strelac je Nemanja Mihajlović. Krili vezista gostiju je iskoristio veliku grešku Zoćovića, uspeo nekako da iskontroliše loptu i sa 14-15 metara poslao je u nebranjeni deo mreže, s obzirom da je Branimir Aleksić istrčao.



38. minut: GOOOOL!!! Partizan vodi 1:0, strelac Nemanja Miletić. Njegov prvi gol u crno-belom dresu. Centrirao je Marjanović, na prvoj stativi loptu je zahvatio Jevtović, a na drugoj Miletiću nije bilo teško da zatrese mrežu.



36. minut: Beležimo prvi šut u okvir gola Čačana. Pokušao je Valeri Božinov. Ipak, lak zadatak za domaćeg čuvara mreže.

33. minut: Tijago Galvao je osvojio loptu, krenuo u kontru i potom zaustavljen prekršajem. Nikola Milenković je zaradio žuti karton. Nije bilo opasnosti po gol Partizana posle ubacivanja lopte u kazneni prostor.

30. minut: Pletu mrežu crno-beli. Leonardo konstantno traži loptu. Probija čas po levoj, čas po desnoj strani. parira mu Božinov po agilnosti, ali za sada bez realizacije.

25. minut: Napada Partizan sa igračem više, Božinov je bio u šansi. Moraće Zebre dosta znoja da proliju da bi sačuvale ovaj rezultat.

25. minut: Očekivana izmena u Borcu. Umesto Stankovića u igri je Krstić, koji će igrati štopera.

18. minut: ISKLJUČENJE! Crveni karton za Marija Maslaća. Kapiten Borca je zaradio drugu javnu opomenu, u razmaku od samo osam minuta. Ovoga puta je rukom zaustavio Valerija Božinova u izglednoj akciji. Kontakt jeste bio blag, ali je postojao, sudija Majo Vujović se nije dvoumio, pa je domaćin ostao sa igračem manje.

Šta vi mislite, da li je ovo bilo za karton?



15. minut: Zasad bez prilika u Čačku.

10. minut: Prve varnice u Čačku. Tanasin je oborio malo grublje Leonarda, pa je Jevtović rešio da istera pravdu i ušao u verbalni duel sa desnim bekom Borca, umešao se i Mario Maslać, koji je kažnjen žutim kartonom zato što je u prethodnoj akciji udario u lice Uroša Đurđevića.



6. minut - Bila je gužva u šensaestercu Borca, ali je Balažic bio kratak. Prilično je sparno u Čačku, igrači su već sada prilično preznojeni.

1. minut: Već posle 40 sekundi, crno-beli su imali šansu, Božinov je potrčao za loptom, ali je na nju istrčao golman Aleksić i otklonio opasnost.

1. minut: Današnji kapiten Partizana je Miroslav Vulićević. U domaćem satsavu traka je oko ruke Marija Maslaća.

POČELA JE UTAKMICA U ČAČKU!

OSMO KOLO SUPERLIGE SRBIJE

BORAC - PARTIZAN 0:2

/Miletić 38, Mihajlović 40/


Čačak

Stadion kraj Morave

Sudija: Majo Vujović (Novi Sad)

Žuti karton: Malsać (Borac)

Crveni karton: Mario Maslać (Borac) u 18. minutu

BORAC: Aleksić, Tanasin, Maslać, Drašković, Obradović - Bogdanović, Delić - Stanković, Zoćević, Sajčić - Tijago Galvao. Rezerve: Mišić, Balde, Krstić, Marčić, Propadalo, Savić, Mihajlović. Trener: Ljubiša Dmitrović

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Milenković, Balažic, Miletić - Jevtović - Mihajlović, Marjanović, Leonardo - Đurđević, Božinov. Rezerve: Stevanović, Ilić, Radin, Stevanović, Vlahović, Đurđić, Janković. Trener: Marko Nikolić.

Osmo kolo Superlige Srbije zatvara se u Čačku, gde Borac od 19 časova igra protiv Partizana, kome samo tri boda garantuju mirnu pripremu 152. večitog derbija.

Šef struke crno-belih Marko Nikolić odlučio je da na ovom susretu napadački tandem čine Valeri Božinov i Uroš Đurđević, što je prvi put od nedavnog dolaska mladog reprezentativca Srbije da bugarski internacionalac i doskorašnji fudbaler Palerma igraju zajedno. Istovremeno, potvrđene su najave da će Marko Jevtović menjati suspendovanog Evertona Luiza na mestu zadnjeg veznog.

MOZZART kvote ---- Borac - Partizan 1 (8,50), X (4,50), 2 (1,35)

Strateg Čačana Ljubiša Dmitrović opredelio se za igru sa jednim špicem i kao najisturenijeg je na teren poslao Brazilca Tijaga Galvaa, iako je ovaj u osnovi ofanzivni vezni.

(FOTO: MN Press, Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan mora bez ljubimca ''Grobara'', evo sastava u Čačku!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2016

U 19 časova u Čačku se igra poslednja utakmica osmog kola Superlige...Domaći Borac dočekuje Partizan, pravdu će deliti Majo Vujović, a nepun sat pre početka ovog susreta, objavljene su startne postave...Kada je Partizan u pitanju, poznato je da Brazilac Everton Luiz zbog kartona nije mogao da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.