UŽIVO: Augzburg - Partizan (19.00) Napad na crnu tradiciju i drugu pobedu! (SASTAVI TIMOVA)

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Augzburg - Partizan (19.00) Napad na "crnu" tradiciju i drugu pobedu! (SASTAVI TIMOVA)

Partizanov napad na drugu pobedu u Ligi Evrope. Na terenu "WWK Arene" crno-beli će od 19 časova osim duela protiv Augsburga igrati i protiv loše tradicije. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite teksutalni prenos iz Nemačke.

Kada je reč o lošoj tradiciji, klub iz Humske je u istoriji odigrao osam duela protiv nemačkih klubova i svaki put izgubio. Postigao je svega dva pogotka, a primio 22.

Tim Zorana Milinkovića je u prvom kolu savladao AZ Alkmar (3:2), dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Augzburg poražen od Atletik Bilbaa (3:1).

Sastavi timova: 

Augzburg: Hic, Verher, Jeon-Ho, Kalsen-Braker, Folner, Ja-Čeol, Bejer, Altintop, Dong-von, Matavž, Bobadilja.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Subić, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Stevanović, Oumaru.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.