UŽIVO: Augzburg - Partizan 1:3! Živković tuširao Nemce, pa crveni za Subića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Augzburg - Partizan 1:3! Živković tuširao Nemce, pa crveni za Subića (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos meča Lige Evrope na portalu MOZZART Sport

87.minut: Još jedna odbrana Živkovića!

85.minut: Trohovski je opasno šutirao i pokušao da iznenadi Živkovića. Golman Partizana je ostao na mestu!

81.minut: Još jedna odbrana Živka Živkovića. Nemci napadaju, ali bez stopostotnih prilika.

75.minut: U agoniji su igrači Augzburga. Sada je Bobadilja pokušao da iznudi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << penal. Naravno, ništa od toga. Pre toga je Živko Živković pokazao da brani utakmicu karijere. Sjajno je odbranio udarac glavom!

71.minut: Žuti karton za Honga posle prekršaja nad Živkovićem. Period nešto mirnije igre, što odgovara Partizanu!

65.minut: Kakva šansa za Božinova. Odlično je reagovao Bugarin u kontri i šutirao kontra nogom. Isprečio se golman domaćina. Bila je to poslednja akcija za Bugarina koji mesto prepušta Petroviću.

63.minut: Imaće Partizan igrača manje u finišu meča. Levi bek Subić nagrađen je drugim žutim kartonom zbog prekršaja sa leđa.

62.minut: GOOOOOOOOOL! Ponovo Partizan ima dva gola viška. I ponovo je strelac Andrija Živković. Veliki posao odradio je Jevtović koji je oduzeo loptu domaćim igračima u crvenoj zoni. Usledio je pas ka Živkoviću koji je sa 12 metara iskosa pogodio mrežu. Imao je i pomoć protivničkog igrača!



58. minut: GOOOOOL. Augzburg je smanjio na 1:2, golom Raula Bobadilje.



54. minut: GOOOOOOOOOL: Partizan vodi 2:0. Reč je o autogolu korejskog fudbalera Dži Dong Vona, koji je na drugoj stativi nespretno intervenisao posle kornera Andrije Živkovića.



Još jedna sjajna vest za Partizan. AZ Alkmar je poveo protiv Atletik Bilbaoa 1:0. U ovom trenutku crno-beli su lideri Grupe L sa šest bodova.

47. minut: Živko Živković je opet spasao crno-bele. Ovoga puta osujetio je udarac Bobadilje. Još jednom. Sjajno veče za Partizanovog golmana

46. minut: Tek što je počelo drugo poluvreme Esvajn je imao sjajnu priliku, ostao je sam na drugoj stativi, ali se Živko Živković fenomenalno snašao.

46. minut: Još jedna prinudna izmena kod crno-belih, umesto Gregora Balažica na terenu je rezervni štoper Miloš Ostojić. Dve izmene izvršio je i Augzbzurg, izšali su Matavž i Fulner, na terenu se Esvajn i Maks

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Odličan rezultat za Partizan. Crno-beli posle 45 minuta vode protiv Augzburga 1:0 pogotkom Andrije Živkovića, iako je utisak da su Nemci imali više šansi, naročito preko Raula Bobadilje. U drugoj utakmici Grupe L AZ Alkmar i Atletik Bilbao igraju 0:0

41. minut: Opet se odbranio Partizan. Raul Bobadilja dominira u kaznenom prostoru crno-belih. Srećom, opet je promašio ceo gol.

38. minut: Sjajna kontra crno-belih, Stevanović je dobro povukao, ali u poslednji čas nije prošao pas ka Andriji Živkoviću.

31. minut: Vodi Partizan u Nemačkoj! Strelac je Andirja Živković! Fantastičan pogodak jednog od najboljih fudbalera crno-belih. Vrlo dobar pas Stefana Babovića na levu stranu, odakle je reprezentativac Srbije na prepoznatljiv način prevario dvojicu čuvara, pucao oštro po zemlji i, što je najvažnije, neodbranjivo za golmana Hica - 0:1.



29. minut: Imao je sreće beogradski tim, Matavž je glavom tukao pored stative. Tek da pomenemo, golova nema ni u Alkmaru, gde igraju AZ i Atletik Bilbao.

28. minut: Raul Bobadilja puca iz svih oružja, ali još jednom brani Živković.

22. minut: Partizan je preživeo još jednu pretnju. Raul Bobadilja je neprecizno izveo slobodan udarac sa 18 metara, posle prekršaja Darka Brašanca. Prethodno je Valeri Božinov ušao na terenu umesto Abubakara Oumarua.

18. minut: Au, ovo ne valja! Abubakar Oumaru je povređen i mora napolje. Kamerunac je povredio zadnju ložu u pokušaju da se domogne jedne lopte, pao je i posle intervencije lekara utvrđeno je da ne može da nastavi meč.

16. minut: Žuti karton za Klasena Brakera posle igranja rukom, zatim i prekršaja nad Andrijom Živkovićem.

14. minut: Uzvraća Partizan! I to kako! Fantastičan solo prodor Alena Stevanovića, prevario je dvojicu igrača, ali je njegov udarac izblokiran u poslednji čas.

13. minut: Najbolja šansa na utakmici. Raul Bobadilja je ostao sam u kaznenom prostoru, pucao na gol, ali je Aleksandar Subić zaustavio loptu na gol liniji.

11. minut: Augzburg za sada - bezopasan. Vrlo dobro postavljeni crno-beli u defanzivi.

5. minut: Žuti karton za Marka Jevtovića! Oštar start Partizanovog veziste nad Raulom Bobadiljom i to na polovini Nemaca. Moraće Jevtović da bude oprezniji u nastavku meča.

3. minut: Nekoliko stotina navijača Partizana je na tribinama Impuls arene. Grobari odlično parioraju domaćoj publici, za sada su veoma glasni.

2. minut: Na suprotnoj strani beležimo i prvi pokušaj za crno-bele, učinio je to Andrija Živković. Neprecizno.

1. minut: Već u 22. sekundi Augzburg je pokazao nameru da igra napadački. Tim Matavž je pucao iz okreta, ali je Živko Živković dobro intervenisao i otklonio opasnost.

UTAKMICA JE POČELA!

AUGZBURG - PARTIZAN 1:2 (0:1)

/Bobadilja 58 - Andrija Živković 31, Dži Dong Vo ag 54/


Augzburg

Impuls arena

Sudija: Aleksandru Tudor (Rumunija)

AUGZBURG: Hic - Verheg, Džon Ho, Klasen Breker, Fulner - Bajer - Ku, Halil Altintop, Dong Von - Matavž, Bobadilja. Trener: Markus Vajncirl.

PARTIZAN: Živko Živković - Vulićević, Balažic, Fabrisio, Subić - Jevtović, Brašanac, Babović - Andrija Živković, Stevanović, Oumaru (od 22. Božinov). Trener: Zoran Milinković.

Inače, domaćin je sprečio iznenađenje za sve navijače Partizana koji budu na tribinama stadiona Augzburga. O čemu je reč informišite se u posebnoj vesti.

Pre nego što počne susret na Impuls areni pročitajte najavu iz oba tabora: statistike, očekivanja, dosadašnji rezultati... Sve na jednom mestu - OVDE.

Ukoliko želite da se kladite na ovaj susret, Kvote Kladionice MOZZART su sledeće: kec je 1,55, iks 4,00, a dvojka 6,25. Sve kvote za duel Augzburg - Partizan pogledajte OVDE.

Na klupi ze rezerve, kad su crno-beli u pitanju, sedeće: Kljajić, Nemanja Petrović, Ostojić, Lukić, Trujić, Božinov, Šaponjić. To znači da su, u odnosu na sastav koji je pošao u Nemačku prekobrojni Saša Ilić (oseća posledice udarca u koleno na treningu dva dana pred meč sa Voždovcem) i Petar Grbić.

Poslednja vest: Miroslav Vulićević je ipak starter!

Desni bek Partizana igraće na svojoj poziciji drugo meč grupe faze Lige Evrope u kome crno-beli od 19 sati gostuju Augzburgu.

Kompletnu zbrku oko Vulićevića napravila je UEFA, koja je na zvaničnom sajtu u prvih 11 uvrstila Nikolu Lekovića, koji nije ni doputovao sa ekipom crno-belih u Nemačku.

Na suprotnom kraju terena u međunarodnim utakmicama za srpskog prvaka debitovaće novajlija iz banjalučkog Borca Aleksandar Subić.

Trener Zoran Milinković je napravio i nekoliko izmena u napadu. Kamerunac Abubakar Oumaru prekomandovan je na mestu centralnog špica, Ivan Šaponjić i Valeri Božinov ostali su na klupi, a na poziciji levog krila dejstvovaće novajlija iz Torina Alen Stevanović.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.