USPEŠNA PROVERA PARTIZANA PROTIV RABOTNIČKOG

Izvor: Kurir, 20.Jun.2011, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEŠNA PROVERA PARTIZANA PROTIV RABOTNIČKOG

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana savladali su u nedelju veče u Beogradu ekipu skopskog Rabotničkog sa 5:1, u prvom prijateljskom trening meču u okviru priprema za narednu sezonu.

Utakmica na stadionu šampiona Srbije bila je zatvorenog tima, a igrana je po sekvencama 4 x 20 minuta.

Strelci su bili Dijara u 1, Šćepović u 25, Marković u 31. i Jovančić u 63. i 71. za Partizan, a Velkoski u 38. minutu za Rabotnički.

Na prvom kontrolnom susretu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << starta priprema trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević izveo je sledeći sastav: Stojković, Aksentijević, Volkov, Otašević, Stanković, Marković, Babović, Saša Ilić, Ninković, Dijara, Šćepović.

Na klupi su bili Radiša Ilić, Frimpong, Kizito, Miljković, Kamberović, Ivković, Brašanac, Tomić, Babić, Marković, Jovančić, Bogunović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.