Izvor: HotSport.rs, 10.Okt.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USNULI EVROPSKI VELIKAN: Navijačima Partizana će prijati reči trenera Albe o njihovom klubu

Iako je Miroslav Nikolić više puta izjavio kako Evrokup nije prioritetno takmičenje za Partizan, ni trener Albe nije preuzeo ulogu favorita.

Crno-beli će učešće u evropskom takmičenju početi sutra od 20 časova u prestonici Nemačke.
Kao i crno-beli, i Alba je imala dosta problema sa timom i promenama. Puno igrača je otišlo, sada su tu novi koji se tek privikavaju na igru tima iz Berlina, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Aito Garsija Reneses nije želeo da preuze ulogu favorita, ali je izjavio kako će njegov tim sigurno ići na pobedu.
Dosta lepih reči je španski stručnjak uputio ka svom rivalu, više se bazirajući na slavne dane koji su iza Partizana, ali da su još uvek u duhu svakoga ko ima veze sa tim klubom.
Partizan ove sezone ima mlad tim. Radi se o klubu velike tradicije koji je često u svom sastavu imao mnogo talentovanih igrača. Mi smo prošli težak period priprema, morali smo u hodu da stvaramo ekipu. Ove sada utakmice su nam mnogo lalše, jer nemamo pritisak da moramo da pobedimo. Ali moramo da pokušamo, kazao je Aito.
O meču sa Partizanom je sa medijima razgovarao i Luk Sikma, krilni centar Albe koji je svestan da njegov klub očekuju velika iskušenja u Evrokupu, ali se nada dobrim rezultatima.
– Naša grupa je veoma snažna i veoma smo uzbuđeni zbog početka Evrokupa. Za našu mladu ekipu to će zaista biti ozbiljan izazov. Zato je od velikog značaja da pobeđujemo na svom terenu. Moramo već od meča sa Partizanom da uđemo u pravi ritam, izjavio je Sikma.
The post USNULI EVROPSKI VELIKAN: Navijačima Partizana će prijati reči trenera Albe o njihovom klubu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Partizan je klub sa velikom tradicijom"

Izvor: B92, 10.Okt.2017

Trener Albe Aito Reneses rekao je da će njegovi košarkaši pokušati da pobedom protiv Partizana otvore sezonu u Evrokupu...“Partizan ove sezone ima veoma mlad tim. To je klub sa velikom tradicijom i u svom sastavu su uvek imali mnogo talentovanih igrača. Mi smo našu ekipu stvarali u hodu”, rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.