UŠAO U ISTORIJU: Stanojević na drugom mestu po broju pobeda u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 17:06

UŠAO U ISTORIJU: Stanojević na drugom mestu po broju pobeda u Partizanu

Pretekao Ilješa Špica, bolji od njega samo Ljubiša Tumbaković.

Partizan je u ponedeljak savladao Voždovac sa 3:0, a to je bila i 132. pobeda trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića na klupi kluba iz Humske čime je postao drugi najuspešniji trener u istoriji Partizana.

Stanojević je ostvario 132 pobede u svim takimičenjima i tako prestigao čuvenog Ilješa Špica koji ima 131. pobedu, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sajtu Partizana. Stanojević može i da uveća broj pobeda pošto do kraja sezone ima još dve utakmice, protiv Radničkog iz Niša u poslednjem kolu plej-ofa Superlige i u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

🆕Aleksandar Stanojević se odavno već nalazi na 3. mestu večne liste trenera crno-belih po broju nastupa. Od ponedeljka ima već 173 takmičarske utakmice iza sebe i sve je bliži 2. poziciji koju već decenijama drži Ilješ Špic (206 utakmica).https://t.co/Hzd6B5iZXl pic.twitter.com/QAuCDGpTzk

— FK Partizan (@FKPartizanBG) May 18, 2022

Kada je u pitanju broj utakmica koje je Stanojević vodio, tu se nalazi na trećem mestu sa 174 meča, a i u toj kategoriji je blizu drugoplasiranog Ilješa Špica koji je na 206 utakmica predvodio crno-bele sa klupe. Rekorder po broju utakmica i pobeda u PArtizanu je Ljubiša Tumbaković koji je u dva mandata crno-bele vodio na 405 takmičarskih mečeva i ostvario 295 pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.