Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2016, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UROŠ ĐURĐEVIĆ: Pobeda tima, moja tri gola bi bila nebitna da smo primili tri

Današnji heroj Partizana je za klupski sajt izneo utiske o meču sa Čukaričkim.
Utakmicom života je Đurđević doneo pobedu crno-belima. Kapiten mlade reprezentacije je danas postigao tri pogotka i oborio rekord najbržeg gola u Superligi, što ga je učinilo posebnim u domaćem fudbalu.
SLS: Utakmica karijere Uroša Đurđevića za pobedu Partizana (VIDEO)
Za rekord sam saznao neposredno po ulasku u svlačionicu i naravno da mi je drago, jer rekord je rekord. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Što se tiče golova, oni su mi nagrada za mnoge ružne stvari koje su mi se dešavale u prošlosti, koje sam uz porodicu i devojku izdržao. Uz sve treninge sa ekipom trenirao sam i individualno. Naravno, tu su bili i ljudi koji sada vode moju karijeru i koji su ludački verovali u mene, iako je bilo i onih zluradih koji su rekli da nisam dobar igrač, da sam problematičan. Na žalost tih ljudi, izabrao sam pravi klub, imam stručni štab koji me poštuje, hvala Bogu igram dobro, dajem golove, Partizan diže formu, rekao je Uroš Đurđević.

Napadač kluba iz Humske nije želeo da istakne sebe kao jedinog bitnog u današnjoj pobedi, već je, kako je rekao, “bez trunke kurtoazije” izjavio da je ovo uspeh cele ekipe. Takođe se zahvalio Vulićeviću i Božinovu na asistencijama.
DA LI SMO VIDELI GOL SEZONE? Fantastičan pogodak Đurđevića za het-trik (VIDEO)
Hvala Bogu, samo da me zdravlje posluži i trudiću se da nastavim u istom ritmu. Bez obzira kako vama to izgleda, ali meni je ekipa na prvom mestu. Zamislite da je nekim slučajem, ne daj Bože, bilo 3:3. Šta bi značila moja tri gola? Ništa, zaključio je mladi Đurđević.
Partizan će u četvrtak snage odmeriti sa Spartakom u poslednjoj utakmici ove godine.
The post UROŠ ĐURĐEVIĆ: Pobeda tima, moja tri gola bi bila nebitna da smo primili tri appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurđević: Uvek ću 'ginuti', izgarati...

Izvor: B92, 12.Dec.2016

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da mu je drago da je postao novi rekorder što je postao novi rekorder Super lige po najbrže postignutom golu...On je ocenio da je het-trik protiv Čukaričkog "nagrada za mnoge ružne stvari" koje su mu se dešavale...Đurđević je postigao golove u 11....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.