Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2017, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUSTVO PRED FELČUT: Evo koliko će Grobara biti na stadionu…

Partizan u četvrtak od 20 časova u Felčutu igra revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Videotona, a iako je ovaj mađarski grad blizu Srbije, Grobara na stadionu neće biti mnogo.

Razlog je mali kapacitet stadiona od svega 4.000 mesta. To znači da Partizanu pripada pet posto ili oko svega 200 karata. To nam je potvrđeno u Humskoj.
Ipak, nema dileme da će mnogo veći broj Grobara krenuti put Felčuta u pokušaju da se domogne karata za neku od drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tribina. Po najavama na forumima očekuje se da u Mađarskoj bude oko hiljadu navijača Partizana. Nejasan potez uprave Videotona, koja je odlukom da se meč igra u Felčutu sebi izbila ogroman novac iz džepa. Izgleda da za Mađare nije sve u novcu.
The post UPUSTVO PRED FELČUT: Evo koliko će Grobara biti na stadionu… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.