UPRAVA MU VERUJE: Marko Nikolić ostaje trener Partizana

Izvor: Kurir, 20.Maj.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPRAVA MU VERUJE: Marko Nikolić ostaje trener Partizana

On je sa Albertom Nađom, koji će takođe nastaviti da radi posao sportskog direktora sastavio spisak potencijalnih pojačanja za narednu sezonu

Iako verovatno neće uspeti da dobrani titulu šampiona Srbije, Marko Nikolić će i naredne sezone trinirati fudbalere Partizana. Mladi stručnjak dobio je poverenje čelnika kluba iz Humske, da nastavi posao koji je započeo pred prolećni deo prvenstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Nikolić je već sastavio spisak potencijalnih novajlija, u dogovoru sa Albertom Nađom, uz napomenu da je status sportskog direktora u ovom trenutku neizvestan. Jer, Nađ je ugovorom vezan za klub iz Humske do 31. maja, ali se očekuje da i on produži ugovor po okončanju sezone, a zatim realizuje plan o jačanju igračkog kadra, pošto sadašnji, očigledno, nije dovoljno jak da nastavi dominaciju u Srbiji.

Partizan je aprila 2013. sa mesta šefa stručnog štaba smenio Vladimira Vermezovića i na njegovo mesto postavio Vuka Rašovića, koji je u ekspresom roku uspeo da trgne ekipu iz letargije i odbani šampionski naslov, ali je platio ceh velikom letnjem tumbanju tima i posle fijaska u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, kao i kiksevima u Superligi napustio je klupu. Iako je bio lider prvenstva.

Umesto Rašovića angažovan je Marko Nikolić i ispustio bod prednosti koji mu je Rašović ostavio u nasleđe, ali će bez obzira na verovatni oproštaj od titule dobiti priliku da vozi Parni valjak i kroz Evropu.

(Kurir sport /Mozzart sport)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.